keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Haisee talvelle

Ensimmäiset pakkaset on sitte saavuttanut lakeuden. Otsikon "haisee" sana ei täälä päin ole niin negatiivinen kuin muualla. Oikiammin se olisi "haisoo" ja tarkoittaa tuoksua. Ompas parina aamuna ollut kiva mennä töihin kun maa on kuurassa ja auton ikkunat olisi jäässä jos olisi ulkoruokinnassa.

Viikonlopulle luvattiin ensilumi. Saa nähdä miten sitte pitää paikkaansa. Jos perjantai-iltana lumi peittäisi maan, se ei tarkoita, että olisi kiire poistaa parafiinejä suksen pohjasta. Hyppykelit tulee aikaisintaan joulukuussa, jos silloinkaan. Ehkä meidän pienen pienen muovimäen alastuloon pitäis käydä rustaamassa lumistopparit. Helpompi laittaa ne nyt, kun sitte vasta kun lumi on maassa.

Veteraanimäkihyppääjät pitävät hyppyleiriään Taivalkoskella joulukuun alussa. Tuumailin tuossa että turhahan sinne on lähteä. Edellisestä hypystä muovilla on pitkä aika, ja seuraavaan lumihyppyyn olisi pitkä aika. Miksi siis ajaa maailman ääriin muutaman hypyn takia? Vaarana olisi vielä sekin, että ei tulisi hypyn hyppyä, vaan pelkkiä laskuja. Tyydyn harjoittelemaan kuivalla maalla. Varsinkin mielikuvaharjoituksissa olen hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti