lauantai 3. joulukuuta 2011

Pakkasta vaan meillekkin!

Ompas mukava ja pirteä lauantai aamu. Vissiin muutama aste pakkasta ja kaikin puolin hieno sää. Ei puutu kuin lumi. Keskiviikkona keskityin pomppuihin ja eilen perjantaina keskivartaloon. Tänä aamuna kävin loikkimassa ja temppuilemassa mäkikoululaisten kanssa koulun salissa. Oli ensimmäinen kerta tälle syksyä ja neljä muksua sielä mun kanssa oli. Aika on hieman aikanen, ei ehkä minulle, mutta muille. Puhuttiin josko siirrettäis alkaman edes klo 11. En haluaisi että olis keskellä päivää, kun sillo menee koko päivä "pilalle".

Ottaa vähän lujille tuo MC seuraaminen nyt. Mieli tekisi katella telkkarista, mutta kun ei näy niin ei näy. Ja maksukorttia en hanki, ennenkö saa ostaa kanava kerrallaan. Aina välillä tuntuu, että ei mene kauaa, kun joudun tuosta periaatteesta antamaan periksi. Ehkä kutsun itseni iltapäivällä vanhempien luo kahville.. ja samalla voi vaikka seurata Lillehammerin osakilpailua..

Veteraanit ovat kai aloittaneet leirinsä Taivalkoskella. Jotain tietoja säätilan heikkenemisestä kuului, mutta täältä katsoen ei näytä sille. Toivottavasti sielä pääsevät kukin suorittamaan lentojaan. Hyvää leiriä vain Heille.

Nyt olis aika viikkosiivouksen. Tuntuu ihan sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti