lauantai 18. helmikuuta 2012

Ensimmäiset SM-kisat

Eilisten epävarmojen suoritusten jälkeen päätettiin tänään aloittaa ihan uudella asenteella hyppääminen. Aamun harjoitushyppy olikin heti reissun paras ja kaikki muutkin hypyt tänään olivat jo ihan turvallisia ja putosivat selvästi alaspäin viertävälle osalle alastulorinnettä.

Kahden virallisen harjoitushypyn jälkeen pieni tauko ja sen jälkeen alkoi varsinainen kisa. Jätin hyvien harjoitushyppyjen takia koekierroksen väliin. Ensimmäinen kisahyppy oli ihan ok siihen nähden mitä tuosta mäestä olin hypännyt. Mittaa ensimmäiselle kertyi 33 metriä. Pienehköjä alastulojakin yritin ja ehkä vähän onnistuin siinä tuomareita hämäämään.

Vaikka mäki oli hyvässä kunnossa, jostain kummallisesta syystä toisella hyppykierroksella ylämäen "kaarteessa" (jota ei ollut) toinen suksi nousi vähäsen ladun reunalle. Keskittyminen herpaantui ja koko hyppy meni vähän niin ja näin. Hyppy kiertyi toiselle puolelle ja omasta mielestä oli täysi työ saada sukset alastulohetkellä menosuuntaan. Onnituihan se, mutta ei ollut häävi. Mittaa tuli silti 32 m, mutta hankaluudet näkyi tuomaripisteissä.

Sijoitus oli 4., mutta eipä meitä muita sitten ollutkaan. Mutta lieneekö se "mun vika", jos muut ei uskalla tulla edes mukaan!

Karijoen muut pojat hyppäs paremmin. Hannu ponki myös neljänneksi, sillä erolla että voitti muita. Raimo sijoittui viidenneksi. Koko team suoriutui turvallisesti :)

Kaikenkaikkiaan hyvä fiilis jäi reissusta. Uskalsin hypätä, toisen päivän harjoitushypyt oli hyviä ja vain toinen kisahyppy jäi vähän kaivelemaan. Mutta ensi kerralla sitten!

TULOKSET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti