lauantai 25. helmikuuta 2012

Varusteiden vaihto

Torstaina sitten laitoin sukset matkalle kohti Puolaa. Annoin ne Vöyrin aluecup kisassa Ahtiaiselle, joka vie ne sitten edelleen Jyväskylään Aatsan suksikuljetukseen. Evästin Erkkiä, miten olen joka ilta suksille jutellut.. tietäisi sekin tehdä niin, ettei ne tunne oloaan yksinäiseksi. Epäili että pelkkä Fischerien seura riittää.

Suksien kuljetus Vöyrille ei sujunut ihan käsikirjoituksen mukaan. Latasin Karijoella auton katolle kahdet sukset, omat sekä hyppäämään menneen Oonan sukset. Ajeltiin kohti Vöyriä ja 60 km ajomatkan jälkeen taustapeilistä näin miten takana tapahtui "jotain". Yhdistin että jokin pieni kopauskin kuului. Pieni tarkistus katolle paljasti, että sukset puuttuu! Sinnehän ne lensi tienposkeen. Oonan sukset näytti olevan tukevasti paikoillaan mutta mun sukset pääsi mystisestä syystä irti. Käännyttiin ja joku ystävällinen autoilija oli nostanut paketin jo hankeen pystyyn. Kaikki kiinnitysremmit oli telineissä kiinni. Tapahtuma oli vähintäänkin mystinen. Perillä Vöyrillä tarkistin suksien eheyden ja kaikki näytti olevan kunnossa siteitä myöden.

Torstai-ilta siis meni Vöyrillä aluecupissa missä seurasin muksujen kisaa ja jeesasin vähän pisteidenkin kanssa. Eilen käytiin sitten veteraaniporukalla hyppäämässä omassa mäessä. Alla oli kesävehkeet, ja pienen totuttelun paikka. Ensimmäisellä suorituksella olin pulassa kun sukset otti "kiinni" koko vauhtimäen. Pieni kelivoitelu ja toinen hyppy meni sit jo paremmin mutta kaukana kaukana siitä mitä osaan. Ehkä tässä viikon aikana vielä ehtii totuttautua ja saa muutaman hyvänkin hypyn.

Tänä aamuna olin hyppyttämässä muksuja koulun salissa. Tähän asti ollaan oltu vain mäessä ja sielä perusasioiden opettaminen on vähän niin ja näin. Nyt salissa saatiin rauhassa treenata ylämäenlaskuasentoa, ponnistusta ja alastuloja. Varsinkin kuivaponkkarit patjalle sujui mallikkaasti kaikilta! Nyt on harjoitusten välinen "tauko" ja pian mennään sitte testaamaan opittuja taitoja suksille. Saas nähdä miten menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti