maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kotona!

Nyt on sitte kamat purettu (ennätysajassa). Sunnuntai aamupäivällä lähdettiin Szczyrkistä pikkubussilla kohti Krakovaa. Oltiin kentällä hyvissä ajoin. Olin hirvittävän vaarallinen, kun piippasin turvatarkastuksessa. En vieläkään tiedä mikä se oli. Ehkä vain aika rautainen tyyppi. Varsovassa kentällä oli niin venäläisiä, ruotsalaisia kuin suomalaisiakin veteraanihyppääjiä kotimatkoillaan. Molemmilla lennoilla voimakas tuuli riepotteli kovasti konetta. "Kuljettajan" mukaan vastatuulta oli 250 km/h. Se on jo jonkinlainen viima. Luulen että oli tosi lähellä että mua olis pyydetty lykkäämään sitä konetta, mutta pääsi ne vielä omin voimin lentämään.

Kaikki matkatavarat tuli niinkuin liukuhihnalta ja yhteinen reissu alkoi olla siinä. Kukin hajaantui omiin suuntiinsa. Ite suuntasin syömään. Aikaa oli sopivasti ennen junan lähtöä. Söin, matkustin Tikkurilaan bussilla ja pienen odottelun jälkeen hyppäsin "pohjoisen pikajunaan". Odotin paljon "pahempaa". Mutta sehän oli oikein mukava juna. Paljon tilaa ja pehmeät penkit. Ja hiljaista. Melkein kaikki nukkui. Perillä seinäjoella olin vähän enne kahta yöllä. Taksilla sitte kummien luo yöksi josta aamulla sitten ajelin kotiin.Tuohon oikeaan marginaaliin on päivitetty nyt kaikki tulokset ja mitalitaulukot. Norjan kanssa Suomi saavutti yhtä monta mitalia, mutta norskien kaulaan ripustettiin yksi kultamitali enemmän.

Noin kun "yksin" on matkassa niin itestä on vähän niukanlaisesti kuveja. Jos tätä joku mukana ollut lueskelee ja tietää että oon osunut joskus linssin huonommalle puolelle, niin saa lähettää kuvia :) Joitain kuvia olen jo saanutkin. Tässä kuitenkin Kärkölän Komeen kuvaama Komee hyppy:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti