tiistai 6. maaliskuuta 2012

Toinen harjoituspäivä ja avajaiset

Toinen harjoituspäivä takana. Aluksi oli vähän vaikeaa parilla ekalla hypyllä. Hypyt kiersi kovasti ja silleen. Päivän neljäs oli sitte jo parempi ja siihen sitte lopetin. Sellaset ku sattuu torstaina kisaan, ni saa olla tyytyväinen, oli sijoitus mikä tahansa. Tässä illalla kattelin videolta yhden "huonoista" hypyistä. Ihan hyvältä sekin näytti.

Tänään kierreltiin vähän kylää. Kaikenlaisia putiikkeja on. Joka asialle on oma kauppa. Löydettiin hyvä ruokapaikkakin monien joukosta. Grillattua kananfilettä lankkuperunoilla. Se oli jopa ihan hyvää. Myöhemmin sitte kahvia ja jäätelöä. Kahvi nyt on mitä on, mutta kyllä se ny paremman puutteessa menee. Onneksi kaupan hyllyltä löytyy Coca Cola Zeroa, vaikkakin litran pulloissa. Jokaisessa rihkamaputiikissa on kaupan kävelykeppejä ja "miekkoja". Ei ole vielä ihan selvillä että miksi. Samoin Monessa kohtaa oli myynnissä pipoja ja hanskoja. Niitä vaille täälä ei vahingossa joudu.

Illalla hyppyrimäellä oli kisojen avajaiset. Avajaisten ohjelma oli mennyt uusiksi sunnuntaisen junaonnettomuuden takia. Maassa on kahden päivän mittainen suruaika, ja ylimääräinen elämöinti on kielletty. Joukkueiden marssin ja valokuvausten jälkeen tarjolla oli makkaraa ja leipää (tai pullaa, en ole varma kumpaa).

Huomenna alkaa sitte kisatouhut. Mulle se tarkoittaa vapaapäivää, kun kisat käynnistyy HS 77 mäessä. Täytyy käydä kattomassa toisten hyppyjä ja virittäytymäs kisatunnelmaan.

Kuvassa iltamäet puolivaloissa ja Suomen joukkueesta First Lady Tiina, Koutsi KKK, emeritus resitentti Erkki ja Pekka K.

ps. Olen ensimmäistä kertaa oikea urheilija. Akreditointilapussa lukee "Athlete"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti