lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tyynen kelin tuulimerkin näyttäjä

Tänään sitte seurasin kisoja Siilinjärvellä mäen vieressä. Heilauttelin muodon vuoksi veteraaneille kättä. Hyvin ne hyppäsi. Rohkeita poikasia. Arpapalkintona oli telkkari. Sekin vissiin meni sivusuun.

Iltapäivällä käytiin hyppäämässä Pielaveden mäessä. Siinä ne tärkeimmät siitä harjoituksesta. Ei paljon lajilta näyttäny, mutta huomenna on päivä uusi. Huomenna lentää jyrkälle. Pakko lentää :)

Hotelli on mitä erikoisin. Tässä on kokonaista viisi huonetta. Periaatteessa kaikki asiat on, mitä nyt yleensäkkin on hotellihuoneessa. Mutta.. Tätä ei voi kuvailla. Naapurihuoneisto on iso keittiö, missä on kolme sänkyä. Tässä huoneessa on tollane iso holvikaari, ikkunasta vetää ja vessassa värit on kohdillaan. Lattia ja seinät sinistä mosaiikkilaattaa, vihreä kylpyamme, sinivihreä wc-istuin ja kaiken kruunaa seinien ja katon sinikukkainen tapeetti. Aamupala tuodaan huoneen jääkaappiin ja kahvin saa keittää ite. Keittimessä eikä pannussa ole mitta-asteikkoa. Mutta onneksi on kokenut kaffinkeittäjä.

On tässä huoneessa muutakin erikoista. Täälä on elävää musiikkia, kun kämppäkaverina on pelimanni Kuusamosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti