perjantai 9. maaliskuuta 2012

Viimeisiä kisoja vaille valmis

Kisat alkaa kääntyä loppusuoralle. Tänään kisattiin isossa mäessä ja nuorten sarjojen yhdistetyssä. Mitaleja tuli niin, etten enää pysy laskuissa mukana. Ehkä teen jonkinlaisen yhteenvedon lopuksi. Jantunen ainakin hiihti hienosti ties monenneltako sijalta pronssille asti ja ainakin Kinnunen ja Koivuranta soitatti Maamme-laulua. Yhdistetyn hiihto-osuudet on hiihdetty muutaman kilometrin päässä hyppyreiltä. Sielä ei ollut mitään infraa, pelkät hiihtobaanat, mutta onnistuuhan se niinkin. Kuljetukset oli hoidettu hienosti hotellin ovelta pelipaikalle. Veden sekaista lunta vähän hiukoi, mutta luisto lieni silti hyvä. Kukaan ei merkittävästi mutkaisella hiihtoladulla kaatumalla menettänyt asemiaan.

Huomenaamulla vuorossa joukkuemäki, johon Suomella on laittaa kaksi tasaväkistä joukkuetta. Ykkös- ja kakkosjoukkueen "arvo" on määritelty arpomalla. Joukkuemäen jälkeen vielä joukkueyhdistetyn hiihto, joka päättää kisojen kilpailutapahtumat.

Huomenillalla on sitten kisojen päätöstilaisuus, banquet, jossain tuola hiihtopaikan liki. Sielä kai sitten syödään hyvin ja jaetaan viimeiset palkinnot. Sunnuntai-aamulla sitte kamat kasaan ja kotimatkalle!

HUOM! Tuloslinkit tuossa oikealla marginaalissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti