perjantai 20. huhtikuuta 2012

Pakko olla kevät!

Jokakeväiset mäkiseurojen neuvottelupäivät on taas edessä. Oon osallistunut niihin vuodesta 2004 ja lähin paikka on ollut Jyväskylä, 250 km päässä. Tänä vuonna onkin sitte poikkeus kun päivät järjestetään Seinäjoella, jonne on matkaa kokonaista 90 km. Ohjelmassa on taas jutustelua mäkihypystä ja taas suunnitellaan miten asiat pitäis tehdä. Vuosi toisensa jälkeen samat kuviot. Niin vähän vain sitten tapahtuu? Ehkä työkintahat on hukassa.

Sunnnuntaina on sitte Finnjumping ry:n kevätkokous. Nykyinen puheenjohtaja ei asetu enää ehdolle, joten mielenkiintoinen uusi puheenjohtajan valinta on edessä. Ei ole oikein etukäteen käryä edes ehdokkaista. Paitsi yhdestä, jonka toivon olevan vitsi? Laittelen uutisia tuohon Twitter-palstalle suoraan paikan päältä!

Ennen Seinäjoelle lähtöä täytyy käydä kattoos miten oman kylän Boccia-joukkue pärjää kylienvälisissä kisoissa. 2/3 Joukkueesta on mulle sukua, ja jos Seinäjoen reissua ei olisi, ni taitas olla kokonaista 100 %. Nyt joutuvat pelaamaan ilman suurinta tähteään. Vielä ehdin luultavasti kattoa miten yu-tuomarikurssi lähtee käyntiin. Kurssilla koulutetaan SM19 kisojen toimitsijoita, jotka kisataan kesällä Kauhajoella. Tapparan osuutena sielä on keihään ja kuulan toimitsijointi. Onneksi itellä on "kortti kunnossa", niin ei tarvi sit sinne osallistua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti