lauantai 12. toukokuuta 2012

Kolleni


Kovin on harmaata keliä niinkuin kuvasta näkyy. Näkymä on melkein kuin Holmenkollenilta. Rampe nimesikin tämän jo Bötomkolleniksi. Karijokihan on ruotsiksi Bötom. Harmi vain että viereisen kinkaman, Pyhävuoren, nimi on Bötombergen.

Kuva on otettu sauvalenkiltä Paarmanninvuorelta. Sehän tarkoittaa sitä että kuntoilut on taas aloitettu. Sauvakävelyä ja kuntosalia nyt ensiksi. Molemmat on ihan kivaa kun vain pääsee alkuun, ja pelipaikoille.

Rampe on vissiin ollu siivoamas muovimäen. Vielä kun saisin sen veten sinne hoidettua niin lapsukaiset pääsis mäkeen. Veteraanien leiri olis Paimiossa kesäkuun alussa, mutta se jää nyt sitte väliin, kun samaan aikaan on Karijoella Liikuntapäivä-tapahtuma. Oon vähäsen sekaantunu järjestelyihin, ni pakko olla paikalla. Sielä olis ollu kiva aloitusmäki kesäkaudelle, mutta aina ei voi voittaa. Ehkä teen yhden miehen leirin sinne eri ajankohtana?


Liikuntapäivän ohella "työnalla" on Kunniakierros-tapahtuma. Viimevuonnahan yllytyshulluna kiersin urheilukenttää täysissä mäkivarusteissa. Alle valitsin 80-luvun Järviset ja luisto oli hyvä. Hieman kostealla hiilimurskeella suksi jopa vähän "luisti", joten urakka ei ollut ollenkaan niin iso kuin luulis. Mitähän sitä tänä vuonna tekis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti