torstai 24. toukokuuta 2012

Rähmistä

Maanantaina oli toinen mäkikoulu. Kylmästä valittelu oli nyt vaihtunut kuuman valitteluksi :) Lauantaina on Karijoella alueellinen mäkipäivä noille pikkunassikoille. Nyt siihen on ilmoittautunut 10 hyppääjää. Viisi on tulossa Seinäjoelta, pari Härmästä ja kolme Karijoelt. Päivä sisältänee pari hyppyharjoitussessiota ja siihen väliin tekniikkaharjoitukset Paarmannivuoren majalla. Rannon Tuomo tulee seinäjoelta kaveriksi ohjaamaan. Tehtiin tänään Rampen kans pieni siivous mäkikopilla Siistiä tuli. Vielä ku tietäs mihi ne roskat laitetaan.

Tiistaina alkoi jokakesäinen Rähmis, eli Rähmäkäpälä-pesis. Tiistaina kentälle saapui 16 peluria ja sillähän määrällä jo komeasti päästiin pelaamaan. Siinä tuli 2,5 tuntia tahkottua. Tekee oikein hyvää kropalle. Tänään torstaina homma jatkui ja väkiä oli vielä enempi, ehkä 20. En huomannu laskia tarkoin.

Aiemmin tänään kävin autokorjaamolla. Yariksessa oli vikaa. Auto "lörpähti" aina joskus liikkeellelähtiessä. Vikakin selvis heti. Ilmamäärämittari tms oli vaan kakassa. Se oli sitte 35 euron vika. Samalla kyllä vaihdettiin akku, ku se tais tossa talvella pariin kertaan hyytyä. Taisi olla alkuperäinen.

Samalla reissulla kävin tarkastuttamas näön optikolla. Hyvä oli tuo näkö näkökin ulkonäön lisäksi. Vähän oli heikentynyt, mutta ei merkittävästi. Täytyy kattella joku toinen reissu sitte josko hankkis uudet rillit. Nämä on kuulemma aina vinos, mutta mun mielestä se on korvien vika.

Nytte saunaan ja palautumaan peleistä ja valmistautumaan lauantainn Mäkipäivään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti