perjantai 18. toukokuuta 2012

Reippailua mettässä
Käytiin managerin kans iltarasteilla. Kumpikin oli ensimmäistä kertaa asialla. Rampe oli kuulemma joskus vuosia sitte ollut, ja minä oon armeijassa viimeksi suunnistanut..siitäki aikaa yli 10 vuotta.

Valittiin lyhin reitti mitä oli tarjolla. Se oli 2,1 km kartalla ja 9 rastia oli kateissa. Kolme ensimmäistä oli ihan lämmittelyä, löytyivät helposti. Neljäskin rasti löytyi ihan siitä missä sen pitikin olla. Viidennen kanssa oli vähän ongelmaa. Sitä ei siinä ihan näkynyt, mihin me se oltais laitettu. Paikalle juoksenteli "oikea" pihkaniska ja siinä vähän kartoitettiin missä kumpikin kuvittelee olevansa. Lopulta oli niin että me oltiin 40-50 m sivussa ja hän oli 300 m... no sellasta sattuu aloittelijoille. Viides ja kuudes rasti oli aika pahoja, mutta loput sitten taas ihan hyvin laitettu oikeille paikoilleen. Siinä vain vierähti mukavasti tunti kun sielä metikössä kulki. Helppoja kohtia juostiin mutta muuten käveltiin ettei vainu katoa.

Siinä kun oli tunnin lämmitelty, päätettiin vielä käydä katsastaas huominen nuolipyssyjen maastoammuntarata Parrassa. Manageri on sen sinne omin kätösin rakentanut. Karikkoista oli sieläkin paikat. Varmaan nassikoille mukava sielä kiipeillä pyssyjensä kanssa. Täytyy mennä huomenna kattomaan mitenkä tämä kaikki tapahtuu!

Ai niin! Onhan tässä mäkeäkin hypätty. Omat sukset on vielä pussissa, mutta penskat aloitti kesäkauden eilen. Helatorstaina kolmannen, ellei neljännen, polven mäkikotka Aatu Ranto (6v) kävi avaamassa muovimäkikautensa Karijoella. Hyvin suksi luisti ja loppulentokin meni hyvin. Illalla kylän omat toivot Oona, Timo ja Lasse kävi myös avaamassa muovikautensa. Käytännössä hekin kaikki ensikertalaisia. Ei näyttänyt alustan vaihtuminen lumesta muoviksi haittaavan. Parin suorituksen jälkeen kaikki oli niinkuin talvellakin. Sovittiin että joka maanantai nyt käytäs kesäkuussa hyppäämässä. Heinäkuu pidetään hellelomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti