perjantai 1. kesäkuuta 2012

Nassikoiden mäkipäivä

Nyt on tapahtunut iso kämmi, kun on jäänyt mäkipäivästä kirjoittaminen ihan kokonaan!!

Viime lauantaina siis maakunnan lapsosia kokoontui Karijoelle yhden päivän mäkileirille. Muutamalle tämä oli ensikosketus muovimäkeen ja kellään ei tietenkään suurta kokemusta aiheesta vielä ollut. Junioreita saapui 5 Seinäjoelta, kaksi Härmästä ja kaksi Karijoelta.

Päivä aloitettiin lämmittelyillä. Venyttelyiden jälkeen kerrattiin muovimäessä hyppäämisen jujuja ja siirryttiin mäkeen. Jotkut meni suoraan lähtöpuomille kun toiset kokeili ensin tuntumaa muoviin alastulomäessä. Pian kaikki oli kuitenkin jo hyppypuuhissa. Rannon Tuomo oli kaverina ja Tuomo keskittyi lähinnä vinkkien antamiseen muksuille, kun minä kastelin mäkeä ja tapoin ampiaisia.

Ensimmäisen  hyppyreenin jälkeen syötiin evästä ja sit siirryttiin ylös Paviljongille reenailemaan. Tuomo otti ensin "vanhemmat" junnut lajiosioon. En ihan tarkkaan tiedä mitä tekivät, mutta jotain tärkeää kuitenkin. Ainakin rullamäessä hyppäsivät - kolinasta päätellen. Pienemmät junnut tuli mun kanssa tekemään kaikkea pientä temppuilua, hyppelyä pallottelua  ja sellasta. Sitte vaihdettiin ryhmiä päittäin.

Tekniikka ja taitoreenin jälkeen hipsittiin takasi alas mäkeen. Jo vain kaikkien hyppy parani, kun ylhäällä harjoiteltuja juttuja sai kokeilla ihan oikeasti. Pieni väsymys kuitenkin iski pieniin hyppääjiin toisessa reenissä, mutta kello viisaskin jo leirin lopetusajankohtaa. Paikalta taisi lähteä tukku tyytyväisiä pikkuhyppääjiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti