sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Urheilua ja remonttia

Paljon on tapahtunut sitten liikuntapäivän, mutta bloggaukset on jääny vähemmälle.

Liikuntapäivän jälkeisenä päivänä kaksi väsynyttä miestä lähti kohti Varsinais-Suomea. Managerin kans startattiin aamulla puoli viiden aikaan. Manageri oli menossa Perniöön jousiammuntakisoihin ja minä samalla reissulla Paimioon hyppäämään. Ensiksi menin kuitenkin Jyrkin luo Salon rannoille. Olivat vissiin juuri tulleet aamulenkiltä tai jotain, kun yhdeksän huitteissa kurvattiin pihaan. Rampe jatkoi matkaa ja jäin näiden veteraanien kanssa sinne ja jatkettiin aamupalan jälkeen "takaisin" Paimioon. Paimiossa sitte otin asiat esiin ja menin hyppäämään. Pari ekaa oli vähän arvoituksellisia, mutta kolmas hyppy oli varsin hyvä ja neljäskin melko hyvä. "Veljesten" aamulenkin takia oltiin vähän "myöhässä" ja reenit jäi tällä kertaa mun osalta neljään suoritukseen. Kotona oltiin joskus kymmenen huitteissa illalla. Alkoi olla mehut pois.

Tiistaina pyörähti käyntiin viikkokisat. Olin auttelemassa niiden järjestämisessä seuran nuorta puuhaneitiä ja kisat saatiin hyvin tunnissa ohi, ja ehdittiin hyvin vielä pelaamaan 2-3 tuntia pesistä Rähmis-illassa.

Keskiviikkona oli sitten Kunniakierros-tapahtuma. Tällä kertaa osallistuin hillitysti, niin rahallisesti kuin suorituksellisestikin. Kävin hölkkäämässä 6 kierrosta ja keräyssumma oli 60 euroa. Kokonaisuudessaan keräystulos oli "ihan ok", kun se oli TASAN 4700 euroa. Karijoen Kunnanjohtaja vastasi suurimmasta yksittäisestä keräyssummasta, keräten lähes 1000 euroa. Juoksemassa oli 34 liikunnallista.


Lauantaina suoritin suursiivouksen keittiössä, koska olin suunnitellut tekeväni sunnuntaina "keittiörempan". Vuokranantajan kanssa oli sovittu, että saan uudet ovet ja tasot keittiöön ja vaihtotyön teen itte. Kuvittelin jotenkin hallitsevani sen. Iha nätti siitä tuli!


Vanha keittiö
Uudistettu keittiöEi kommentteja:

Lähetä kommentti