keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Äänetön reissu

Jo ennen EM-kisareissua oli kurkku kipeänä. Maanantaina se iski kunnon flunssan päälle, tiistaina ääni kulki huonosti ja keskiviikkona sitä oltiin sitte ihan äänettömänä.

Torstaina kilpailtiin Kauhajoella Tähtikisat, joissa Karijoelta oli iso joukkuo toimitsijoita kuulan ja keihään kilpailuissa. Ite toimin koko toimitsijaryhmän organisaattorina ja kilpailuaikana keihään toisena lajisihteerinä. Paikalla oli heittämässä Sanni Utriainen ja Oona sormunen, jotka saivat eroa toisiinsa vain kaksi senttiä. Mutta eipä ne vielä ihan kuuttakymmentä hätyytelleet. Roolistani johtuen jouduin vähän puhumaankin, vaikka yritin sitä välttää. Kisojen loppuakohden ääni vain heikkeni ja lopuksi kävi niin, että en saanut sanottua mihin numerolaput tulee palauttaa. Luultavasti tytöt sai käsimerkeistä selvän.

Torstain puhumisesta johtuen perjantaina ja lauantaina olin ihan mykkä. Ei tullu aivastusta kummempaa ääntä kurkusta. Lauantaina lähdin silti matkaan kohti Vöyrinpäivän mäkikisoja. Otin vehkeet varulta mukaan, jos vaikka kunto antais myöden sunnuntaina jo hypätä.

Ensin suuntasin Isojoen markkinoille, ja samalla tapamaan kaukoidästä tullutta lomalaista, joka oli muutaman vuoden kämppiksenä Seinäjoella. Tällä kertaa on paikallaan sanoa että "oli kiva nähdä", kun ei oikein muutakaan voinut. Ostoksiakin tein, mutta paljastetaan niitä joskus toiste! ;)

Isojoelta matkasin Seinäjoelle, jossa tein muutamia strategisia ostoksia ja söin. Matka jatkui kohti Isonkyrön Kalliojärveä.

Kalliojärven leirintäalueelle olin varannut kahden hengen pikkumökin. Mökin numero oli varatessa 11 ja hinta 40 euroa. Menin paikalle muistivihkoni kanssa, johon kirjoittelin aina mitä milloinkin oli asiaa "sanottavana". Vastaanoton henkilö sanoi että mökin numero olisikin nyt 6. No samapa tuo, mikä se numero on, kunhan vain saa sängyn selän alle. No, se pyysi sitte 60 euroa.. ? Ei, eihän se nyt käy. Tuo mökki olikin kuuden hengen mökki ja siksi kalliimpi, ja olin yksin matkassa. No pienen selvittelyn ja muistivihkoon kirjoittelun jälkeen mökkejä vekslattiin niin, että lopulta majoituin mökkiin 8, hintaan 40 euroa ja se oli kolmen hengen mökki. Siel oli vissiin vähän mökkien numerointeja vaihdeltu ja ei ollu menny ihan putkeen se :) Mutta "respan" tytöt pärjäs hienosti mun kanssa. Mietiskelinkin että mitenköhän olis käyny jos mulla olis ollu ääni? :)

Lauantai-illalla lähin käymään Isonkyrön Herättäjäjuhlillakin. Kun pääsin "isolle tielle", tuli autoja iha hel... tosi paljon vastaan. Arvasin että taidan olla nyt myöhässä. Lienevät loppuneen jo kahdeksalta. No, menin perille saakka kattelemaan... Kovasti oli paljon tyhjiä penkkejä, mutta pieni "kaupunki" oli rakennettu koulukeskuksen pihaa.. Täytyy olla ny niin, että olen sellane myöhäisherännäinen, ku myöhästyin Hertätysjuhliltakin!

Sunnuntaina aamulla starttasin kohti Vöyriä. Päätin jo aamulla etten hyppää, kun aika kovan yskän oli heittänyt päälle. Ääni jo vähäsen kulki, mutta olin rasittamatta sitä. Vöyrillä oli kovin vähän hyppääjiä. Vain kaksi hyppääjää Vöyrin ulkopuolelta. Missä nämä lehtien palstoilla suureen ääneen hehkutetut massat ovat?? Pettymys oli kyllä ainakin mulle suuri. Isolla innolla yhdessä idoitiin kesäcup, ja sitte sinne ei kuitenkaan kukaan tule hyppäämään. Ei ole kai selvillä, että mäkihyppääjä tehdään kesällä!

 Se olis KESÄLOMA nyt! Missähän mun sateenvarjo on?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti