maanantai 23. heinäkuuta 2012

Länsi-Idässä voittoon!

Sunnuntaina se sitten oli, miesten Itä-Länsi mittelö vuuosimallia 2012. Jouduin luovuttamaan huoneen opistolla jo klo 12, joten olin hyvissäajoin Sotkamon keskustassa. Autonkin sain torille.. hyvälle paikalle. Aikainen lintu madon saa. Pääkatua pitkin marssi monisatapäinen junnupelaajien lippukulkue huutojen kera! Katoppas myös video!

Paikkalippua katsomoon mulla ei ollut, joten sinne oli mentävä hyvissäajoin, että saa hyvän paikan. Hyvissä ajoin tarkoitti tässä tapauksessa kahta tuntia ennen pelin alkua. No, onnistuin saamaan hyvän paikan, kun viimeisinä saapuneet joutuivat istumaan kulkurappusilla..

Pelin alussa palkittiin kaikkien aikojen pelurit, eli ne, joilla kasassa on 16 Itä-Länsi ottelua. Eino Kaakkolahti,  Mauri Pyhälahti ja sunnuntainakin pelannut Toni Kohonen.

Ensimmäisellä jaksolla lännen peli takkusi ja itä vei ensimmäisen jakson voiton. Jimi Heikkisen pallohämäys hauskuutti yleisöä ja kutitutti tuomareiden ohimoa. Mies kaivoi taskustaan kesken pelin tennispallon ja kentällä oli siten kaksi palloa. Toisella jaksolla tahti olikin ihan eri, ja lännellä tuntui onnistuvan kaikki. Näin länsi voitti selvin numeroin toisen jakson ja edessä oli supervuoro. Supervuorossa länsi poltti nopeasti kome paloa. Ensin kaksi kakkoselle ja sitten vielä kolmoselle. Itä ei saanut edes kolmostilannetta. Eihän se lännelläkään heti natsannut. Taululla oli jo kaksi paloa, ja ilmassa tuoksui kotiutuslyöntikisa. Mutta ykkös-kakkostilanteessa Jere Dahlström asteli lyöntivuoroon. Loppu onkin tuttua jo uutisista. Kolmospesän takaa läpi, ja tuloksena kaksi tavallista ja kunnari. Siihenhän se peli sitten loppuikin, lännen voittoon 1-2.

Tunnelma miesten pelissä oli jo selvästi parempi kuin lauantaina naisten pelissä. Ehkä säälläkin oli osuutta asiaan. Miesten pelin aikana pari pientä sadekuuroa, mutta muuten ihan istuttava keli. Oliko tämä nyt sitten maailman parasta pesäpalloa? Sitäpä en tiedä, mutta hyvin pelasivat... vaikka tulihan sielä yksi hutikin!

Pelin jälkeen vatsassa kurni ja ajelin Vuokattiin urheiluopistolle vielä päivälliselle. Tuttuun ja turvalliseen paikkaan oli helppo mennä ja tiesi saavansa hyvää ruokaa. Saapuminen Viitasaarelle Hännilänsalmen campingille meni vähän viimetipalle, kun saavuin paikalle klo 21.55 ja paikka meni kiinni klo 22. Mutta kaikki hyvin. Matkalla sateli aika voimakkaastikin Iisalmen ja Pielaveden paikkeilla. Keiteleellä sää kirkastui ja palkitsi mahtavalla sateenkaarella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti