keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mäkikarnevaaleissa


Nyt palataan muutama blogikirjoitus taakseppäin ja puhutaan itse asiasta, eli mäkihypystä. Tuossa on nuo pesäpallot sun muut sekoittanut pakkaa.

Oleskelin siis paikalla, kun Vuokatissa oli perinteinen mäkikarnevaali-leiri. Leirikisojen tuloksissa oli 66 nimeä, eli suunnilleen sen verran Mäkikarnevaaleille oli osanottajia. Ehkä aika vähän, kun puhutaan koko Suomesta!

Leiri alkoi jo keskiviikkona mutta saavuin ite paikalle vasta torstaina. Torstaina hyppäsin yhen harjoituksen, joka koostui kolmesta hypystä. Ihan hyvin ne meni, kun taukoa on taas vaikka miten paljon. Illalla kävin seuraamassa vielä junnujen hyppyjä samalla areenalla.

Perjantaina oli tarkoitus hypätä kaksi reeniä, jos vain jaksaa. Ja jaksoinhan minä. Aamuharjoitus meni myöskin ihan hyvin, ja hyppäsin neljä hyppyä. Majapaikan hieno vaatteiden kuivauskaappi kuivatti märät varusteet pian alkavalle toiselle reenille. Se ei sit sujunutkaan ihan nii hienosti. Kolme hyppyä ja niistä keskimmäinen oli ihan hyvä. Mutta olihan siihen selityskin. Tein niinkuin valmentaja ohjeisti.

Joka tapauksesa 10 hyppyä jotka kaikki kuitnkin hyviä. Ei yhtäkään totaalista räpellystä.

Videossa esittelen yhden koko reissun huonoimmista hypyistä. Kiitos kuitenkin kuvaajalle!

Lauantaina leirikisassa muksut hyppäs numero rinnassa ja mä keskityin ottamaan lomakuvia.


Leirikisan kuvagalleria:  KUVAGALLERIA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti