sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Märkä Itä-Länsi kokemus

Reissussa oltu keskiviikosta lähtien. Ensin Kokkolaan, sieltä Vuokattiin hyppäämään ja Itä-Länsi pelejä kattomaan. Tässä keskityn vain tuohon pesikseen.. mäkihypyn vuoro tulee myöhemmin.

Lauantai aamu koitti aurinkoisena. Taivaanrannassa pilkotteli tummia pilviä, joten pakkasin "sadevaatteet" myös mukaan.Suunnitelma oli mennä bussilla, jonka aikataulua en tiennyt. Samassa tilanteessa oli pari "rouvaa" bussipysäkillä. Toinen heistä järjestikin meille "liftikyytin" Sotkamoon. Hienoa! Sittenhän ne ensimmäiset sadepisarat tulikin, ja oli selvää ettei loppua näy. Stadionilla vetäsin vaatetta lisää niskaan ja silloinhan se jo sateli mukavasti.

Peli käynnistyi ja vettä satoi. Tunnelma ei ollut järin korkealla, perus sarjapelissäkin on isompi fiilis. Kaikki värjöttelivät sadevaatteidensa alla ja odottivat kolmea paloa.. että joskus pääsee pois! Länsihän vei ensimmäisen jakson ja vielä toisenkin. Eli kultaa tuli :) Peli oli kuitenkin varsin latteaa.. ehkä pieni pettymys. Toivottavasti tänään miesten pelissä sekä sää, että tunnelma on parempi.


Pelin jälkeen bongasin matkakaverit ja heillä oli taas kyyti järjestettynä takaisin Vuokattiin. Vähän ehkä siivellä siinä menin, mutta so not! Vaikka vaatteet piti mun käytännössä kuivana, hiukan tuli hiukassa vilu, joten opiston päivällinen ja tulikuumaa hiihtoniilosauna teki hyvää!

Nyt huoneen luovutukseen ja "kylille"! Aikanaan taas stadionille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti