torstai 23. elokuuta 2012

Kesä ohi - Syksy alkaa!


Nyt ne viimeisetkin yu-kisat on järjestetty. Keväällä oli yhdet piirikunnalliset, kesän aikana järjestin parit viikkokisat lapsille ja olin muutamissa mukana muuten vain.. Sitten oli ne SM-kisat ja nyt sitte viimeisetkin yu-kisat. Arvaatkin varmaan että alkaa riittämään? Joo, kyllä se tälle kesää oli nyt siinä. Vielä on yhdet kisat - Karijoen mestaruuskisat syyskuussa. Mutta sieläpä vetäsenkin piikkarit jalkaan ja meen viivalle. Katotaan onko kenestäkään mua voittamaan!

Veteraanien syysleiri järjestetään taas Ruotsin Ö-vikissä. Paikkakunnan nimi on ihan liian vaikea, joten käytetään tuota helpompaa versiota. Sielä hieno mäkikeskus odottaisi. Oon alustavasti jo ilmoittautunut mukaan ja vain jokin kummallinen asia estää osallistumisen. Tarkoitus olis syyskuun puolessa välissä lähtee perjantaiaamulla matkaan ja sunnuntai illalla sitten pois. Siinä ehtii hypätä kolmena päivänä ja hissillisessä mäessä se tarkoittaa ihan kelpo harjoitusta.

Oliskohan jo se aika vuodesta että "velvollisuudet" on ohi ja sais keskittyä ihan omaan urheiluun? Luulempa niin. Nyt ei ole "pakollisia" menoja kuin mäkikoulu ja sehän ei ole vastenmielistä yhtään! Muksuja vain on niin kovin vähän, mutta toivotaan että talvi korjaa asian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti