keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Jalankulkija

Ensimmäinen tulipalonjälkeinen viikko takana töissä. Kaaosta, sotkua, pimeää ja savunhajua. Tämä kuva kertokoon kaiken niille, jotka miettivät "jäiköhän mitään sellasta melkein hyvää tavaraa jota sais halvalla?":
Tänään kuitenkin alkoi näyttään jo paljon paljon paremmalta. Ensiksikin aamulla klo 10 syttyi valot. Se tarkoitti että tehtaassa on vihdoinkin sähköt! Valot autto kummasti fiilikseen ja jälleenkäynnistys on aikataulussa.

Eilen vietii managerin kanssa pikku Yaris kolarikorjaamolle. Ikkuna auki syys säässä Kauhajoelle. Laitoin hupparin, pipon, hanskat.. ja kaulukset niin ylös kun ne saa.. Hieman ajamatta jäänyt parransänki korosti ulkonäköä. Iha niinku rosmo. Korjaajasetä teki arvion, löysi sopivan uuden ovenkin ja teki korjaussuunnitelman. Iltapäivällä vakuutusyhtiöstä soiteltiin että homma on selvä. Nytte täytyy vaan ootella että saa auton joskus takasinkin. Sijaisautoa en vissiin saa, mutta autottomilta päiviltä saa jotain korvausta. Ihan hyvähän sekin. Ei mene bensaa, ja sit siitä vielä maksetaan. Toki oon matkustellu tässä ny liftaamalla ja muuten pummilla. Täytyy muistaa niitä työkavereita ja manageria sitte ku taas on auto alla.

Vähän mäkihyppyäkin. Nytte olis puutavarat jo Karijoella hyppyrin projekteja varten. Tarkotus olis viikonloppuna aloittaa ylämäen profiilin oikaisun ja lautaladun rakentamisen. Kahdenkymmenen vuoden aikana hyppyritornin kaarreosuus on vähän nitkahtanut ja sehän vanhenevia hyppääjäkollegoita heiluttaa. Heiluttaa se kyllä ihan kaikkia muitakin. Lautaladun rakentumista varmaan seurataan sitte tarkemminkin tässä blogissa, jahka ny alotetaan. Tunnetustihan Pohjanmaalla hyppyrimäet tehdään talvella. Yritetään silti ehtiä valmiiksi ennen sitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti