torstai 6. syyskuuta 2012

Mittelöt mestaruudesta edessä!

Ensi keskiviikkona kisataan perinteiset Karijoen mestaruuskisat yleisurheilussa. Lajina on ollut vuosikymmenet jo 3-ottelu, ja mikäs perinteen katkaisisi? Mukana ollaan taas! Usein oon ollut yksin yleisessä sarjassa mutta muutaman kerran on ollu pari kilpakumppaniakin. Viimevuonna vääntö oli tiukkaa ja kisa ratkes pituushypyn viimeisellä kierroksella!

Lajit ovat 100 m juoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Kaksi ensin mainittua sujuu ihan hyvin mutta mun vartaloa ei oo tehty kuulantyöntöä varten. Karjahdusta oon kyllä harjoitellut.

Satasella lähen tavoittelemaan alle 13 s aikaa, mikä aina joskus on Karijoen hiilimurskaradalla onnistunutkin. Pituushyppypaikalla haluaisin vetää mittanauhaa yli viiden metrin matkalle. Saa nähdä kuinka käy, kun painoa on tullu pari kolme kiloa lisää. Kuulantyöntöön se ei siltikään tuone lisäarvoa. Sielä jos tavoiteltais 7 metrin rajaa miesten järkyttävän painoisella kuulalla! Ei tee mieli tehä sillä harjoiustyöntöjä, kun se painaa sen 7,26 kg.

Toivottavasti saan pari kilpakumppania! Mukavampi olla toinen viiden joukossa kuin ykkönen yksin! Sarjoja on kaiken ikäsisille lapsille, mutta myös yleiset sarjat miehille ja naisille!

Tarkemmat faktat kisasta tästä!

Citius, altius, fortius!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti