perjantai 5. lokakuuta 2012

Harjoittelulatu



Aloteltiin viikko sitten lautalatujen rakentelut. Ensi harjoiteltiin lauantaina latu K17 mäkeen. Olihan siinä hommaa mutta urakoitiin kerralla valmiiksi. Ainoastaan reunamuovinauhat puuttuu. Tarkoitus oli jatkaa sunnuntaina, mutta koko päivän sateli. Jäätii oottaan kuivempia aikoja. No niitä ei ole nyt sitte näkyny. Keskiviikkona kuitenki oli poutaa ja kävin kahvakuulaamas ja perään pidin kahdelle junnulle mäkiharjoitukset. Alkoi olla jo aika pimeetäkin, mutta Hannun asentama superlappu näytti hyvin myös pieneen mäkeen. Talvella valaistus on varmaan vielä parempi kun valo heijastuu lumesta.

Loppuviikko on sitte sadellu iha huolella ja ei puhettakaa mistää ladun tekemisestä. Sunnuntaina oon menossa Seinäjoelle mäkikisoihin tuomaroimaan.. tai mistä sitä tietää jos vaikka saan tuuraajan, ja laitan sukset jalkaan!


Kauan olen kattellut Fischereitä tai ylipäätään jonkunmerkkisiä suksia. Sopivaa mittaa ei ole meinannut löytyä. Vihdoin sellaset nyt ilmesty myyntiin ja ostin ne sitte omaksi. Noudin ne tänään postista. Ihan hyviltä vaikutti käteen, vaikka en vielä pakettia sen kummemmin katsonut. Reikiä toki oli siteen kohta täynnä, mutta eikai ne katkee? Varmaan ihan kelvollinen pari lumille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti