sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Alas ajelu

Nyt on Taivalkosken "leiri" takanapäin. Piakkoin ollaan Oulussa ja ruokapaussi odottaa. Kävin vielä tänä aamuna muutaman hypyn hyppäämässä. Ja nyt alko oleen jo tuntuma sitte olemassa. Toivottavasti pian pääsee sitte kotonakin tositoimiin!

Eilen paikkakunnalla oli ohjelmassa Veteraani Cupin kisa ja sellasta. En menny sinne kisailijoiden sekaan sotkemaan, vaan sain seuralaisen lainaksi rinteeseen. Eihän tuo Taivalvaaran rinne nyt hirmune vieru ole, mutta olihan se eriluokkaa silti kuin nuo Etelä-Pohjanmaan kumpareet. Tulihan se lujaa, mutta kyllä mä tuola hyppyrimäessä taidan pysyä.

Eilen illalla oli Veteraanimäkihyppääjien pikkujoulu. Pikkujoulun alkajaisiksi avattiin "juhlallisesti" yhdistyksen uudet nettisivut. Oon rustannut niitä nyt joitain viikkoja väliisnäni, ja valmista on ollut jo vähän aikaa. Nyt sivut on avattu osoitteessa: www.veteraanihyppaajat.com 

Jouluruuan jälkeen palkittiin vuoden veteraani ja muita mielenosoituksia. Pikkujoululahjojen tuli alata R-kirjaimella. Kaikenlaisia R-lahoja sitä onkin. Omasta paketista löytyi Rexonaa, ja voihan sitä sanoa myös Röröksi, tai Reurorantiksi. Itse kääriin pakettiin rasat ja nekin löysi onnellisen omistajan.

Leiriksi tätä reissua ei oikein voi sanoa. Itsenäisyyspäivänä olin liian väsynyt hyppäämään, perjantaina ja lauantaina mäkikeskuksessa oli useita kilpailutapahtumia ja harjoitushypyt oli tarkasti aikataulutettuja ja "vapaa harjoittelu" ei oikein onnistunut. Mutta urheilun ulkopuoliset asiat oli sitte iha kohillaan. Hyvää seuraa, saunomista, ja "lomailua". Täytyy ajatella tämä retki tuntuman hakuna ja lomareissuna.

Taivalkoski on ihan kiva paikka!

Ii-joki





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti