maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Vuoden viimeiset hetket, ja aika katsoa mitä vuoden aikana tapahtui. Blogia aloin pitämään toissa syksynä ja nyt on ensimmäinen kokonainen vuosi takana. Kävijöitä blogissa on riittänyt n. 300 kuukaudessa, vaikka tämä viimeinen kuukausi on ollut ihan yliveto. Joulukuun kävijämäärä taitaa kivuta 700 lataukseen!

Vuoden alussa lumi odotutti itseään. Heti tammikuussa oli luvassa TA-retki Vuokattiin. Eipä siitä paljoa juttua piisaa kun tuuli sotki kelit. Vasta sunnuntaina sielä päästiin kisaamaan nuorten Suomenmestaruuksista. Omat hypyt alkoi pikkuhiljaa sujumaan kotimäessä ja helmikuussa edessä oli ekat omat veteraanien SM-kisat Janakkalassa. Alku oli vaikeaa, mutta kyllähä siitä sitte jotain tuli kun keräs asennetta.

Maaliskuun alussa koitti matka sitten Puolaan veteraanien MM-kisoihin. Ensikertaa olin matkassa ja tuulia haistelemassa. Hyvin meni niin reissu kuin hypytkin, vaikka menestys jäi odotetusti saavuttamatta. Mäkikeskus oli hieno!

Kevään aikana järjesteltiin koko perheen Liikuntapäivä Karijoen keskustaan. Se oli ihan hyvä tapahtuma. Esillä oli tusina lajeja, mukaanlukien tietenkin mäkihyppy. Kaikkea kummallista muutenkin kokeilin, kävimpä jopa suunnistamassa ilman eksymistä!

Urheilutapahtumatkin tuli kierrettyä. Suunnilleen extempore lähdin katsomaan Helsinkiin yleisurheilun EM-kisoja. En yhtään tiedä miten ne kisat sielä meni, mutta kiva oli taas stadionilla käydä ihan oikeissa urheilukisoissa, enkä ollu edes hommissa! Hommissa taas olin nuorten SM-kisoissa Kauhajoella. Sielä luvassa oli kuulantyönnön ja keihään toiminnot mun harteilla. Keihäsfinaaleissa toimin heittopään lippumiehenä, ihan kiva! Yleisurheilun lisäksi kävin seuraamassa vihdoin pesäpallon Itä-Länsi pelit. Pelit pelattiin Sotkamossa ja samalla reissulla kävin hyppäämässä Vuokatissa. Itä-Länsi ottelut oli kyllä pettymyksiä. Superissa on enemmän ideaa.

Loppukesästä ja syksystä on sitte tehty taas hyppyrimäkejä. Seinäjoella olin auttelemassa hyppyrimäen muovituksessa muutamana päivänä ja pääsin lopulta itekkin sen testaamaan. Kiva junnumäki! Ensikesänä pääsee pikkupojjat hyppäämään ihan urakalla. Omalla mäellä tehtiin lautaladut isompiin mäkiin ja nyt on jo päästy niitä testaamaan ja hyvin nuo toimivat.

Syyskuussa ei kakki menny ihan putkeen. Työmaalla oli paha tulipalo ja iso osa tehtaasta tuhoutui. Viikko ilman sähköjä raivattiin ja oltiin "evakossa". Sitten sähköjen tultua uudelleen käynnistyminen ja taas tehtiin kaappeja, vaikkakin ahtaasti. Aika synkältä sielä raunioilla näytti, tässäpä muutama kuva.
Joulukuun alussa lähdin veteraanileirille Taivalkoskelle. Se nyt meni miten meni.. liian vähän hyppyjä mutta kausi alkoi kuitenkin. Ja pian päästiin kotomäessäkin asiaan. Vuodenvaihteeseen mennessä jo 33 lumihyppyä, kun monena vuotena se on ollut tasan nolla!

Uuden vuoden suojan jälkeen taas uudella innolla mäkeen! Ja kohti  Chaykovskya Venäjällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti