keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Leikkauksessa

CM-Hiustalossa pesu kuuluu pakettiin!
Niin se vain vuosi vaihtui vesisateessa. Nytkin tulee vettä kaatamalla. Huonolta näyttää kelit pitkäksi aikaa.

Ulkomaan matka lähenee. Passihan pitää toki olla lyönnissä ja sitä se ei ole. Mennyt kesällä vanhaksi. Kävin eilen ottamassa passikuvat ja pitäis nyt sitte poliisilaitoksella käydä jossain välissä.

Pitäähän sitä nyt nättinä olla, kun passikuvaan menee. Vaikka on ollu joulut sun muut juhlat, nii hiukset on päässy "vähä" kasvamaan. Tää passikuvaus tuli vähän extempore mieleen ja tukka huonosti. Onneksi Kauhajoella on CM-Hiustalo mihin saa astella ilman ajanvarausta! Matkalla Cittariin näin mm miten hälytysajoneuvo oli kolaroinut topeekan risteyksessä. Eipä näyttänyt olevan hätää.

Muutaman minuutin odottamisen jälkeen pääsin sitte leikkaukseen - hiusten leikkaukseen. Hilsettäkin kuulemma oli ja siihen tarjottiin jotain shampoota. Tällä kertaa vielä kieltäydyin kohteliaasti. Hiustaloissa leikkuuseen sisältyy aina hiusten pesu. Pesu ei olekkaan mikään lirautus, vaan sen päättää päähieronta ja pesutuolissa on selkää hierova systeemi.. Tekipä kivaa! Lopputulos oli hyvä, niin hyvä kun näistä värkeistä nyt vaa saa!

Lähtiessä mukaan tarttui vielä hiusvaha, joka pitää tukan hyvin kovassakin sivuvastaisessa takatuulessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti