sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Liito-orava Cupia KarijoellaHiljainen oli kylätie sunnunatain klo 7.15
Viimeksi tuomaritehtävissä Lidl-Cupissa Kouvolassa ja nyt hyppy- ja järjestelyhommissa Liito-orava Cupissa kotimäessä Karijoella.

Eilen iltapäivällä alko rankka lumisade joka tyrehtyi lopulta ja lunta kertyi onneksi vain reilu sentti. Aamulla aikaisin mäelle ja mäkien kunnostus kisakuntoon. Pukutilojen avaaminen ja kisatoimiston pystytys. Kymmeneltä Härmäläisten bussi kurvaa pihaan ja ensimmäiset kotkat kiipeää mäkeen.

Pikkumäen kisa
Pikkujunnuista KAIKKI Tapparan hyppääjät hyppäs omalla tasollaan tai jopa sen yli! Erityisesti tänä talvena aloittaneet Neo ja Nuutti ovat edistyneet nopeasti. Ite keskityin järjestelyihin ja menin mäkeen vasta koekierrokselle.Paimion veteraanihyppääjä Jyrki oli tullut myös hyppäämään, ja uteliaana ottamaan selvää, kuka tulee kisassa toiseksi. Jyrkin mieliksi puomia hilattiin vähän alaspäin, että hänen kyykkytelemarkit olis mahdollisia. Koekierroksella "kriitiinen vauhti" vähän häiritti ja ei tullu kovin fiksu suoritus. Kisaan puomia hilattiin yksi pykälä ylöspäin ja henkinen vaikutus oli nii suuri että hyppykin oli jo heti parempi. Mitenkään moittimatta mittamiehiä, mutta olisin ehkä itse arvioinut hyppyjä vähän pidemmiksi. Mutta samaa sanoi tasaväkinen kilpakumppani Hannu, joten sen suhteeen tilanne taisi olla kaikille sama. No niihä siinä sitte kävi, että Petteri tuli Seinäjoelta ja voitti, Jyrkin tullessa toiseksi. Minä ja Hannu oltiin ihan tasoissa, vaikka lopulta muutama piste eroa tulikin mun hyväksi. Hypyt oli ihan hyviä, joten ihan ok kisa!

[TULOKSET]

Ollaan nii vanhoja ettei osata mennä mihinkään järjestykseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti