keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Suomen mitalitili avattu

Mauri Suomipaidassa
Ensimmäinen kisapäivä MM-kisoissa on takana. Mullehan se oli vapaapäivä, mutta moni muu aloitti rupeamansa tänään. Vähän paremmin meni näissä kekkereissä, kuin Val Di Fiemmessä. Suomalaisten kaulaan ripustettiin useita mitaleja, mutta sähköisiä tuloksia ei varmaan tämän (paikallisen) illan aikana tule. Kaksoismestariksi urheili Seppo Kinnunen. Tähän mun huoneeseenkin tuli 30-34 sarjan yhdistetyn mestaruus tuohon viereiselle petille. Mestaruuden nappasi Suolahden Urhojen Timo "Mauri" Maukonen, joka lähti hiihto-osuudelle 2 sekuntia johtavan perään. "Ei ollut hiihtomiehiä", oli mestarin toteamus kisan jälkeen.

Ruokapolitiikka täälä on vähän siten sun kuten. Saattaishan ne olla ihan hyviäkin, kun tietäis mitä syö. Aika epämääräisen näköistä aina välillä. Ja ruuat on esillä ihan erikoisesti. Tarjolla saattaa olla tomaattia, kurkkua jne.. mutta ei ole lautasta mihin laittaa niitä. No, hengissä on pysytty. Tänään sai "ensi kerran ruokaa", kun lautaselle ilmestyi makaronia broilerkastikkeella. Se oli ihan hywää. Kahvi on myös hyvää ja lisäksi on tarjolla jotain leivottua asiaa, mitä en tiedä onko se leipää vai pullaa. Mutta pullakahvia juodessa se on pullaa ja ruuan kanssa leipää. Aamupalalla on tarjolla kummallisesti leikattuja leipiä ja kahta sorttia makkaraa. Sitte tietenki puuroa, (muru)kahvia, teetä ja muroja. Nyt on ollut parina aamuna jopa jogurtia.

Huomenna on nyt sitten SE päivä. Numerolappu rintaan ja putkelle. Kisa alkaa koekierroksella Suomen aikaan klo 11.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti