perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tie kuralla palkintopallille

Hiihrot on ny sitte hiihretty mun osalta. Aamulla yhdeksältä alkoi päivän ensimmäinen kisa. Osallistuin K20 mäessä sarjaan, jossa kilpaili 30-59 vuotiaat. En ollut hypänny mäestä koko reissulla, kun halusin harjoituspäivinä keskittyä K40 mäkeen. Ensituntuma mäkeen haettiin koekierroksella. Oliha se aika metka hyppyrimäki. Korkealle heitti ja sitte pudotti takaisin alas. Kisahypyt oli ihan hyviä. Ensimmäinen hyppy kantoi K-pisteelle 20 metriin ja toinen oli puoli metriä lyhyempi. Kolmas sija siitä sitte tuli ja onha se ihan hyvin. Kilpailun voittaja tuli Sveitsistä. Kuulemma Karijoella ollaan ennenki erikoistuttu pikkumäkiin.

Pikkumäen kisan jälkeen lähes samantien alkoi K40 mäen kisa. Siinä välissä otin 27 minuutin torkut pukutiloissa. Kelikin oli taas ennallaan, eli aurinko löysi tiensä pilvien raosta ja tuulikin puhalteli jostain mistä se ei mäkeen päässyt.

Mun sarjassa kilpailijoita oli tasan kaksi. Vähän harmittavaa lähteä maailman ääriin, ja sitte saa melkein itteään vastaan hypätä. Kisa oli lähes tasaväkinen, mutta venäläinen kaveri oli selvästi sen piirun verran parempi ja vei voiton. Mutta parasta oli se, että hyppäsin hyvin! Varsinkin kisan toinen hyppy oli oikein hyvä alastuloja myöden. Molemmat kisahypyt on videoitu ja teen niistä jonkun pätkän kun pääsen koti-Suomeen.

Näissä kahdessa kisassa tein kuitenkin kaksi henkilökohtaista "ennätystä": Personal best: 36 m ja ensimmäisen kerran yli 200 pisteen rajan.