maanantai 4. maaliskuuta 2013

Toinen harjoituspäivä

K40 
Toinen harjoituspäivä takana. Kelit oli yhtä hienot kuin eilen. Ennusteet kyllä lupaa kelin menevän huonompaan suuntaan, mutta katotaan nyt miten menee. Aamusella kävin kattelees "isojen poikien" hyppyjä isossa mäessä ja iltapäivällä sitte sain toteuttaa itteeni omassa mäessä. Samalla lailla nuo lentelee eri maassakin.

Tänään oli infotilaisuus kisajärjestelyistä. Vähäsen hakusessa homma vissiin on, mutta kaipa se siitä järjestyy niinku tässä maassa on tapana. Samalla jaettiin nimikoidut "numeroliivit" numerolla, ja akreditointikortit. Huomenna olis sitte avajaisten vuoro jossain tuola kaupungilla.







Tuomaritorni ja hotelli
Vaikka paikan infra on kunnossa ja kaikki ihan uutta, niin käytännöissä on mitä ihmeellisimpiä koukeroita. Pääasia on, että he saavat tehdä ja jakaa lappuja, ja leimata niitä. Myös aamupalaa ja hotelliasumista olis pitänyt maksaa joka päivä erikseen. Ja sitten.. vaikka miten pienellä rahalla yrittää maksaa, vaihtorahaa ei pakosti silti ole. Tänään kävin lähikaupassa, mutta sieltä ei löytynyt shampoota, partavaahdosta puhumattakaaan. Vain venäjää puhuva myyjätär neuvoi toiseen kauppaan. No löytyihän se koppero melkein tien toiselta puolen, ja sielä oli kaivattuja tuotteita myynnissä. Ikinä en olisi ilman neuvoja sinne löytänyt!


Kaupunki ison mäen tornista katsottuna. Sumun takia iso pato ei näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti