sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Paimion leiriviikonloppu


Erikoinen "leiri"viikonloppu Paimiossa takana. Lauantaiaamulla startattiin koutsin kans kohti Paimiota. Hyppy ei kulukenu. En päässy ilmaan ku parilla laskulla. Oli yllättävänki vaikeeta. Koutsikin luuli, että lentäisin paljo korkeemmalla, tai sitte tässä videossa on kuvattu vain paras osuus hypystä, eli puomista irroitus. Tarkkaavaiset huomaa, että pukukin on auki. Se ei johdu huolimattomuudesta, vaan ehkä pienoisesta vatsan laajenemisesta, joka ehkä aiheutti vetoketjun hajoamisen. Nyt pitää saada puku nopsasti lääkäriin ennen ensiviikonlopun Ruotsin leiriä!

Muut veteraanit hyppeli hyvin. Mukana oli kymmenkunta vetskua ja pari paikallistakin melkeinveteraania oli mäessä, ja tietenkin yksi oikeakin paikallinen veteraani Timo. Isot pojat hyppeli hienoja hyppyjä isosta mäestä, vaikka takatuuli ei antanut fiiliksiä.Huldan kamari
Illalla sitte majapaikkaan Mathildedahliin. Paikka oli aika erikoinen mutta ihan hyvä. Majoitustyyppi oli kai "kotimajoitus", eli isäntäväki asusteli samassa talossa. Illalla mentiin hyppykaverin luo kylään jossa herrasväki tarjoili maittavan illallisen joka sisälsi paistettua silakkaa ja grillattuja perunoita. Ruuan jälkeen saunottiin ja kastoin jopa kantapään meriveteen!

Kummallisimmat tapahtumat olikin sitte kyläreissulta "kotiuduttaessa". Pihaan ajettaessa huomasin heti, että pyykkitelineelle jättämäni hyppypuku, monot, likaiset kalsarit ja sukat sekä hikinen paita oli hävinnyt! Ajattelin että isäntäväki on ollut ystävällinen ja kerännyt ne talteen yökasteelta. Mutta eivät he tienneetkään "mitään" koko asiasta! Isäntä oli nähnyt ne tienvierustalla. Pieni ympäristökierros ei tuottanut tulosta. Oranssia pukua ei näkynyt missään. Talon emäntä tiesikin jo enempi - Naapurin rouva oli valitellut että ei heidän pyykkiteline ole mikään yleinen kuivauspaikka. Oli korjannut kamat "takavarikkoon". Siinä sitte iltamyöhäsellä majatalon naapuri tuli antamaan varusteet takaisin hyvässä hengessä. Mistäs mä olisin tienny ettei se pyykkiteline kuulu majatalolle, vaikka oli samassa pihassa... tai ainakin melkein samassa!

"Varastetut" kamat onnellisesti palautettuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti