tiistai 27. elokuuta 2013

Elmo

Yleisurheilukesä tuli taas siihen pisteeseen, että viimeviikolla oteltiin Karijoen mestaruuksista. Lajeina oli tutut 100 m juoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Mitään hienoja pistetaulukkojahan ei käytetä, vaan sijoitukset ratkotaan sijoituspisteinä - vähiten pisteitä saanut voittaa.

Voittohan sieltä tuli. Pari muutakin kisaajaa oli miesten sarjaan tullut. Täytyyhän se myöntää että lajit on aika sopivat mulle. Sataan metriin kulutin aikaa 13,6 sekuntia. Se oli 0,5 sekuntia pidempään kuin vielä vuosi sitten. Johtunee siitä että painoakin on se 5 kg enemmän.. Kuula "taitaa" olla se heikoin laji noista. Maailman kärjelle en jäänyt kuin sen 15 metriä. Mutta joka tapauksessa kyllä se 6,36 metriä on ihan kiva miesten, yli 7 kg, kuulalla! Pituus taas sujui painonnousuun nähden melko hyvin. Joka hyppy napsahti lankulle ja pisin kirjaus oli 489 ja kaikki hypyt päälle 470. Onhan niistä yli viiden metrin suorituksista vähän tultu lähemmäs lankkua.

Nyt kohti Kauhajokea KLL-aluekisoihin töihin ja torstaina vielä viimeiset viikkokisat. Viikonloppuna nokka kohti Lahtea, jossa aloitan opiskelun!

Tähän kai sopii Power Parkista otettu kuva, jossa huvilaitteiden sijaan huomio osui miniurheilukenttään!