sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Perusmökkeilyä Messilässä


Viime viikonloppu kului Lahdessa valmentajakurssilla. Ei musta mitään koutsia ole tulossa, mutta iha kiva tietää noita juttuja.Kolmen päivän tiivis paketti piti sisällään monenlaista, mutta hauskinta oli tietenkin käytännön jutut kun aikuset miehet ja naiset leikki hippaa.

Majapaikkana oli leirintäaluemökki ja yleisön pyynnöstä majapaikka-arvioinnit jatkuu:

[Tästä viimevuotiseen kesäreissurapottiin]

Messilä Camping

(Hollola)

Aiempi kokemus: En ole majoittunut aikaisemmin
Varaaminen*****: Sujui puhelimessa hyvin
Opastus alueelle****: Nettisivuilla neuvottiin navigaattoriin näpyteltävä osoite. Oma navini ei tuota osoitetta kuitenkaan löytänyt. Sen verta vanha kapine. Mutta omalla suuntavaistolla ja tienvarsiopasteilla paikka löytyi helposti. Mutta onneksi katoin ennen matkaa sijainnin.. Usko olisi loppunut pimeällä kujalla, jonka päässä tänä alue lopulta oli.
Sisäänkirjaus*****: Sisäänkirjaus sujui helposti. Ystävällinen henkilö lupasi pitää leirintäalueen saunaa päällä vähän myöhempään, että ehtisin saunoa matkapölyt. Saavuin siis aika myöhän illalla.
Mökki***: Mökki oli pieni kuten aiheeseen kuuluu. Oven lukko oli melko vanhakantainen ja se tuotti ongelmaa jokaisella lukituskerralla. Varustukseen kuului sängyt, jääkaappi, pöytä ja pari tuolia. Jääkaappi oli joku vanha limsakaappi, joka surras välillä aika voimakkaasti ja oli äärimmäisen iso pieneen mökkiin. Lämpöpatteri oli, eikä se ollut päällä saapuessani. Patteri oli kovin epävarman oloinen, kun termostaatti pyöri ympyrää. Pääsin sen kanssa kuitenkin väleihin.
WC-tilat****: Perus leirintäaluekamaa. Suhteellisen siisti.
Suihkutilat: En käyttänyt
Sauna****: Sauna oli hyvä. Sauna oli lämmin joka ilta ja vielä myöhempään kuin piti. Ja kaiken lisäksi sauna kuului majoitushintaan! Pukutilat oli hieman kolkot ja lattia oli "likainen" ulkoa tulleesta hiekasta yms. Pukutiloihin tulvi tupakan savu ulkoa... Vähän erikoista jo nykyaikana.
Keittiö: En tutustunut
Ravintola: Ravintolassa näytti olevan kai ruokaa ja juomaa.. ja A-juomaa. Mutta en käyttänyt palveluita, ei tähtejä siksi.
Alue****: En kovin perinpohjin tutustunut. Uimaranta, lasten leikkipaikka ja venesatama näytti olevan. Erikoisena lisänä aitauksessa oli lampaita ja kanoja. Kanat näytti oleskevan mieluummin aitauksen ulkopuolella.. vapaana ympäriinsä. Aluekartan sai sisäänkirjauksessa.
Hinta**: 60 euroa yö. Melko kallis. Toki hintaan sisältyi se sauna, mutta silti...
Loppukommentti: Kaikin puolin hyvä leirintäaluemajoitus. Pelkkänä majoituspaikkana hotellit kyllä antaa kovan vastuksen, kun hintaero on kai aika pieni? Ehkä vähän vähän aktiviteetteja, tai sitten en vain nähnyt kaikkea.
Tähtejä: 4




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti