lauantai 5. lokakuuta 2013

Koulunpenkillä



A.Kuisma antaa ohjeita hyppääjälle.
Aikalisästä ei kai ole kyse.
Jokin aika sitte oli valmentajakurssin toinen osio, lajiosio, Vuokatissa. Kaksi ja puoli päivää tiukkaa
opiskelua pulpetin ääressä ja liikuntahallissa. Siinähän sitä tuli uutta ja vanhaa. Itsestä löytyi huomio miten kankeus on vallannut kropan. Liikunta onkin jo aloitettu! Aloitin Kansalaisopiston jumpassa, ja kuntosalin ovikin on auennnut jo kahdesti. Kahvakuulauskin alkaisi, mutta se on samaan aikaan kuin juuri aloitettu mäkikoulu... täytyy miettiä ja haastatella väkeä, että voisko sitä mäkikoulupäivää vaihtaa.

Mäkikoulua on ollut kolme kertaa ja muksut on selvästi "kasvaneet" kesän aikana. Lähes heti on saavutettu mäessä viime talven taso. Nyt pitäis saada into piisaamaan läpi pimeän syksyn.

Mäkituomariasiatkin alkaa olla pian esillä kun lokakuun lopulla on mäkituomaripäivät Vääksyssä ja pari viikkoa sen jälkeen TA-kertauskurssi Lahdessa. Tottahan siihen väliin osuis seurapäivät Vantaalla.. Se taitaa jäädä väliin? Kateissa ollut tuomaripassikin löytyi ihan vahingossa toppatakin taskusta!

Verstaalla on syntynyt kaikkea hienoa, mutta takaiskukin tuli eilen, kun sirkkeli lopetti toimintansa. Täytyy maanantaina selvitellä mitäs sen kans kannattais tehdä.

Nytte nokka kohti Seinäjokea ja käsityömessuja!

Alueleirillä seuraamassa hyppyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti