keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Talvikausi haisee jo!


Nyt alkaa tuntua vahvasti siltä, että talvikausi lähestyy vauhdilla. Ensimmäiset kilpailu- ja leirikutsut on tullut sähköpostiin, on pikkujoulukutsua ja muuta sellaista.

MM-kisat ovat tänä vuonna Romanian Rasnovissa tammi- helmikuun vaihteessa. Sinne on nyt sitte ilmoittauduttu mukaan! Arvatenkin tästä tulee juttua paljonkin matkan varrella.

Mäkituomarikerho kokoontui viikonloppuna Vääksyssä. Iso osa tuomareista olikin saapunut paikalle ja päivän ja illan mittaan käytiin läpi viimevuoden kisoja ja tulevia koitoksia. Mulle on ensikaudella yksi kansallinen tuomarointimatka ja se suuntautuu Hopea Sompa loppukilpailuun Taivalkoskelle maaliskuun lopussa.

Eilen kokoonnuttiin alueen seurojen kanssa Seinäjoella ja päätettiin aluecup päivämääristä. Karijoella kilpaillaan 2.3. Täytyy vähän selvitellä, josko sais järkättyä myös yhdistettyä siihen..

Viikonloppuna on edessä "elämysmatka", kun lähdetään päiväseltään TA-kertauskurssille Rovaniemelle. Reissu kestänee 30 tuntia ja matka taittuu junan makuuvaunussa. Järkeä ei, mutta uusia kokemuksia!

Fyysisiä juttuja on yritetty tehä aina kun on mahdollisuuksia. Oon pyrkiny käydä tiistaisin kahvakuulaamassa, torstaisin miesten jumpassa ja perjantaina ja sunnuntaina sitte kuntosaleilemassa. Maanantaisin on junnujen mäkikoulu, ni siinäki saattaa vähän tulla liikuttua.


EIkö se talvi sieltä tule! Toivottavasti pääsee jo hyvissäajoin omaan mäkeen hyppäämään, kun kauden päätapahtuma on jo niin aikaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti