torstai 16. tammikuuta 2014

Kotiin jäävä varamies ...


.... sellainen musta tuli. Ja monesta muusta. MM-kisapaikalla Rasnovissa ei lumiolosuhteet lupaa paljoa. Lunta ei ole ja ennusteen mukaan edelleen yhtä lämmintä luvassa. Tieto kertoi että "on mahdollista" että kisat perutaan. Siitä tiedotetaan viimeistään perjantaina eli huomenna. Hyvä. Mutta ongelma oli sitten se, että lentoliput kirjoitettaisiin jo tänään. Päätös siis matkan perumisesta piti tehdä pienellä hallitulla riskillä. Yhteisymmärrys oli suuri ja pääjoukko perui matkansa MM-kisoihin - jotka "toivottavasti" peruutetaan. Sehän vasta harmittaisi jos kisat jotenkin ihmeessä onnistuttaisiinkin järjestämään. Mieltä helpottaa tämä ennuste seuraavalle 10 vuorokaudelle. Siinä viimeinen päivä on sama, kuin meidän matkustuspäivä olisi ollut.

Sukset odottelee Kokkolassa.. ne oli jo puoliksi menossa muille maille. Nyt täytyy jotenkin saada ne takaisin. Ja kotona pakkanen paukkuu mutta lunta ei ole. Naapurivuorellakin tykit seisoo kun vesipumppu on rikki. Olisin mennyt shoppaileen lunta, mutta kysyntä ja tarjonta ei kohtaa. Pienin mäki saadaan viikonlopun aikana hyppykuntoon.

No, nyt on sitte kuntoiltu olan takaa tämä viikko. Tiistaina alkoi kahvakuula, keskiviikkoiltana ahkeroin
kuntosalilla ja tänään hikoiltiin miesten jumpassa. Eiköhän se tästä! SM-kisat taitaa olla seuraava kisakoitos sitten.. missä sitten ikinä ne pystytään järjestämään....

Koutsi on aina perännyt treenaamista vapailla painoilla. Siinä todiste! Kyllä sekin sujuu!

Harjoitusten jälkeen tärkeää on maittava iltapala.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti