torstai 2. tammikuuta 2014

Lumen kaipuu

Vuosi vaihdettu. Vettä satoi ja silleen. Oltii kattomassa raketteja Pyhävuorella nti 9 v kanssa. Eipä näkynyt Kristiinankaupungin raketit - luulin että olisi. Tai näkyihän ne, mutta yllättävän matalalle ne jäi.

Tuossa huomasin että nyt päivämäärä kirjoitetaan 2.1.2014. Ja MM-kisojen matkapäivä on 25.1. Eli samalla kuulla jo ollaan ja lumihyppyjä on kokonaista kahdeksan. Pitäskö tässä vielä järjestää jotain harjoitusmatkaa pohjoiseen? Eipä ole lunta Romaniassakaan. Tykit kuulemma odottelee sielä pakkasia. Katsastimpa paikallisen ennusteen ja eipä kovin lupaavaa ole sieläkään. Öisin sentään menee pakkasasteille.

Sää Rasnovissa 2.-11.1.2014

Mutta Mäkiviikko sentäs on menossa. Ja hienosti meneekin. Tänään Anssi Koivuranta aiheutti sytämen tykytyksiä Garmisin osakilpailussa, kun hyppäsi ensimmäisellä kierroksella neljänneksi. Miehen itsensäkin kertomana tuli "rehellinen jäätyminen" ja toisen kierroksen jälkeen sijoitus oli 10. Edellisessä kisassa onnistumisia nähtiin Jarkko Määtältä. Nyt on jo siis toinenkin suomalainen Top 10 sakissa! Hyvä Anssi ja Janne. Ja ei se Määttä, Asikainen ja Muotkakaan kaukana ole. Ja Julia on matkalla meille veteraaneille tuttuun Chaykovskiin, jossa kilpaillaan 3-.4.1. naisten maailmancupissa.


PS. Blogilla oli muuten 6431 lukukertaa vuonna 2013. Huippuna oli maaliskuu, jolloin sivu luettiin 1085 kertaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti