lauantai 11. tammikuuta 2014

Taivalkosken viimeistelyleirillä


 (muokattu 13.1.2014)

Taivalkoski ja Tietäjän tupa. Kokoonpano: Neljä veteraania, kaksi junnua ja koutsi Vöyriltä. Eilinen matkustettiin Ekin kanssa tänne. Matkalla jo kuultiin, että mäkeen ei pääsisi. Syy: Liikaa lunta. Sehä etelän ja mustan maan miestä harmitti. Jossain on siis nii paljo lunta ja meillä ei yhtään. Ilmeisesti asia on nyt korjaantunut kotopuolessakin, kun maa on edes valkoinen. Eilen illalla käytii porukalla siivoamassa jo ladut kun lumisade oli loppunut... ajateltiin niin auttaa kunnan miehiä. Taisi olla kauden eka kerta kun kunnostin mäkeä.. Tammikuun 11.


Tänään päästiin sentäs mäkeen. Talvinen on keli. Ylämäen ladut on vähä suojakelillä kärsiny, mutta mäet muute hyvässä iskussa. Hypytki meni iha ok, vanhaan malliin. Tänään päästiin kisaamaanki numerolappu rinnassa. Täälä oli jotku piirikunnalliset mäkikisat. Muut kisaajat mun mäessä oli jotain junnuja ja sijoitus oli kolmas. Ensimmäisen kierroksen jälkee olin vielä toisena mutta oma huono hyppy ja etenkin kaverin onnistuminen, pudotti mut kolmanneksi. Nyt on paikat aika väsyneet ja selkään sattuu. Toivottavasti huomenna pääsee hyppäämään. 


Ostin uuden aluspuvunkin... Ihan Melkein kuin Teräsmies? Lyhyt on matka mäkimiehestä teräsmieheksi.Taivalkosken hiihtomaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti