torstai 20. maaliskuuta 2014

Hopeasompa lähestyy

Hopeasompailut ovat alkamassa. Eilen pakkailin tavarat ja paperit valmiiksi ja aamulla alkoi matka taas kerran Taivalkoskelle, missä kilpaillaan mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasompa kilpailut. Täälä olis mulle TA-tehtävät ja siksi tulin jo nyt torstaina paikalle. Ennakkovisiitti mäelle tehty. Mitään pitkälle menevää ei kannata ajatella, kun yöllä tänne tulee rankka lumimyräkkä. Kaikki asiat on suunniteltu, vaikka konkreettisia asioita on vasta vähän näkyvillä. Varmasti jotain on jäänyt huomaamattakin.

Sitten se matka tänne. Ei menny niinkuin Strömsössä. Ensin Seinäjoen keskustassa linja-auto tööttäsi takapuskuriin liikennevaloissa. Pieni täräys, lommoja ja sellasta. Tutkitaa myöhemmin mitä asialle tehdään. Oli
Ruoka ala VR. Ihan hyvää oli.
Ja uusi DuettoPlus ravintola-
vaunu
nimittäin "kiire" juna-asemalle... No sielähän oli kaikki parkkipaikat täynnä ja sormi melkein meni suuhun.Kummisetän parkkipaikka oli "lähellä", joten sinne sitten. No, jälkeenpäin kuulin että sekin meni yhen ruudun huti. Toivottavasti ei ole kovin kiivasta palautetta ikkunassa sunnuntaina. Kamat kantoon ja se reilu kilometri rivakkaa kävelyä. Ja aikaa jäi vielä 15 minuuttia. Aikainen lintu madon nappaa.. (ja toinen hiiri juuston). Kaksi selkäreppua, yksi selkä ja kipeä ranne. Saattoi olla näky. Toisesta repusta tuli mahareppu.

Loppumatka menikin suunnitelmien mukaan. VR oli ajallaan, samoin bussi. Ja vielä järjestävä seura hoiti mut tienposkesta hotellille. Kyllä kelepaa. Ja sainhan mä hienon piponkin! Virallinen kisapipo!


..vai miten se oli? Mutta meni ainaki päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti