sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tapparan tripla

Hieno veteraanien SM-kisapäivä takana ja Tapparan hyppääjät, koutsi ja huoltaja päässeet jo kotiinkin. Eilisessä kisassa Hannu oli kolmas, Rampe toinen ja mä voitin - arvalla.

Voiton 55 vuotiaiden kisassa vei Taisto Tuominen Tampereen Pyrinnöstä (melkein Tappara?). Rampen ja Hannun taisto oli erittäin tiukka. Lopputuloksissa miesten eroksi saatiin pienin mahdollinen, 0,1 pisteen, ero! Raimo hyppäsi ensimmäisellä hypyllä metrin pidemmälle ja toiset hypyt olivat molemmilla 30 metriä. Tyylipisteillä Hannu lähes kiri metrin etumatkan umpeen. Voittaja hyppäsi metrin ja 1,5 metriä pidemmät hypyt. Eli kaikenkaikkiaan mitaliTaisto oli tiukka - kisa ratkesi hyppäämällä.


Paikalla "jaettiin" ilmaisia arpoja. Kukin sai hakea yhden. Palkintojakin oli yksi. No minähän sen voitin arvalla numero 54. Palkintona oli 50 euron lahjakortti paikalliseen liikkeeseen. Täytyy käydä Hopea Sompa retkellä lunastamassa palkinto!

Eilen lauantaina siis hypättiin pienimmän mäen (HS38) ja suurimman mäen (HS80) kilpailut. Hyppääjiä oli pikkumäessä melko paljon, ja isoon mäkeenkin löytyi rohkeita poikia. Isossa mäessä sattui pahan näköinen kaatuminenkin, mutta hyppääjä selvisi säikähdyksellä ja tarkistusreissulla sairaalassa.

Limingan hyppyrimäki

Tapparalaiset ovat kotona, mutta kisat jatkuu tänään Taivalkoskella 50-metrin mäessä ja yhdistetyn hiihdolla.

Menomatkalla etsittiin Limingan hyppyrimäki, jota ei kumpikaan autossa olleista ollut nähnyt. Muistitiedon ja Internetin yhteistyöllä paikannettiin sijainti ja harjaantuneet hyppyrimäenbongaussilmät löysivät helposti mäkitornin puiden katveesta. Kovin lähelle ei "löydetty" tietä, mutta tällänen n. K15 mäki sielä näytti olevan.Hannu
Rampe
Hannu

-------------- 0,1 pistettä --------------


Rampe
 --------------------------------------------------------------------
Tuomareita
Erkki Kokkolasta
Hissiin jonottajia (Isomäki)

Odotusta tornissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti