lauantai 24. toukokuuta 2014

Piipahduksia

Eipä ole näkynyt mäkihyppyä näillä sivuilla aikoihin. Kesämäet alkaa olla käytössä pitkin poikin, mutta oma
kauden aloitus on vähän vielä hakusessa. Mahdollisuus olis ollu lähteä Övikiin, mutta se taitaa tässä nyt jäädä väliin.

Mäkihypyn takia kuitenkin kävin Lahdessa seurojen neuvottelupäivillä. Perussettiä. Perästä sitten kuuluu miten suuria muutoksia kilpailujärjestelmään tulee. Mutta se ainakin on selvää, että kisoja ensi talvena on. Jos vain on sitte lunta.

Pakkohan se oli mäelläki piipahtaa kun Lahdessa oltiin. Uudistettu normaalimäki oli saanut jo muovin alastulomäkeenkin.

Lahdesta suoraan Kunniakierrostapahtumaan Karijoelle. Siinä sitä seuratyötä taas yhdelle viikonlopulle!


Kuten edellisessä postauksessa oli, luonnossa on tullu "samoiltua". Tässä muutama omasta mielestä mielenkiintoinen paikka, joihin kannattaa käydä tutustumassa jos liikkuu tääläpäin!

Piipahdus Susiluolalle

Susiluola on Kristiinankaupungin puolella oleva luola, joka on syntynyt kallion vaakarakoon. Susiluolasta on löydetty mahdollisia jälkiä ihmisen toiminnasta ajalta ennen viimeistä jääkautta, eli 120 000 vuoden takaa. Löydökset on liitetty Neanderthalin ihmiseen.

Polku luolalle lähtee läheltä Karijoen keskustaa.


Luolan pinta-ala on Wikipedian mukaan ainakin 400 neliömetriä. Hirmu korkeahan tuo ei ole, mutta ihan vaikuttava kuitenkin. Tässä kuvassa pieni mies on osoittamassa suuaukon mittasuhteita.Piipahdus Kakkoriin


Kakkorinvuori on Karijoen korkein kohta. Sen laelle johtaa n. 3 km kävelyreitti metsästysmajalta. Kakkorin laelta on aikoinaan lohkottu kiviä rakennusten kivijalkoihin ja kivinavettoihin. Toiminnan jäljet ovat edelleen näkyvissä laella tasaisina kivipintoina ja "portaikkona". Paikalla on myös grillikota, jossa voi paistaa makkarat. Puitakin pitäisi olla polun varressa olevassa laatikossa.Piipahdus Pyhävuorelle
Korkialta näköö kauas - PyhävuoriEi kommentteja:

Lähetä kommentti