perjantai 26. joulukuuta 2014

Kunnon Kuntalaiseksi


Perinteinen urheilukauden päätöstilaisuus järjestettiin taas joulun alla. Tilaisuuden järjestää
liikuntalautakunta yhdessä Tapparan kanssa.

Liikuntalautakunta oli tänä vuonna valinnut minut Kunnon Kuntalaiseksi. Tuo palkinto myönnetään henkilölle, joka on jotenkin osoittanut aktiivisuuttaan ja "kunnollisuutta" (?). En kyllä myönnä, että kuluneena vuonna olisin ollut erityisesti kumpaakaan. Ehkäpä tässä tapauksessa palkinto tuli pitkähköstä talkoorupeamasta urheiluseurassa erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

Ura seuran johtokunnassa alkoi muistaakseni kymmenen vuotta sitten (2004). Puheenjohtajaksi päädyin 2006 ja eroon ei ole päässyt. Kovimmat rupeamat ovat olleet veteraanisuunnistuksen SM-kisat Kakkorinvuorella, pyöräsuunnistuksen MM-karsinnat Paarmanninvuorella,
Paarmanninvuoren hyppyrimäen 20-vuotis juhlakisat ja viime kesänä ensimmäinen Karijoki Maraton. Suunnistuskisoissa ja maratonilla mukana oli n. 40 talkoolaista ja juhlakisoissa hyppäsi mm. Matti Nykänen.


Kunnon Kuntalaiseksi palkitseminen oli hieno muistaminen kunnalta. Kiitos vielä tässäkin.

Hyppykausi ei ole vielä päässyt alkamaan. Lunta on ehkä neljä senttiä. Hyppyri on rullattu, mutta lisälunta kaivattaisiin vielä reilusti. Hyppypuku on sovitettu, ja ... oliha se piukka, mutta katotaa miten homma etenee. Taivalkosken "leirille" en sitten lähtenyt ollenkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti