sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hiihtelyä

Eilen oli mitä hienoin talvipäivä! Muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi. Mäkeen ei ollut asiaa kun lunta on ihan liian vähän, mutta maisema näyttää lumiselta. Menin mäelle voitelemaan hiihtosuksia ja ajattelin että voisin samaa reissua käydä Pyhävuoressa hiihtämässä jos sielä on jo olosuhteet. Rasvasin sukset ja matkalla huomasin että jalassa on lenkkarit - monot oli jääny kotiin. Ajelin kuitenkin perille asti nähdäkseni onko latuja jo olemassa. Olihan niitä. Käännös ympäri, kotoa monot ja takaisin. Ei oikein voitelu ollu onnistunut, mutta tulipa vähän suksiteltua.

Tänään kävin mäellä vähän lumettamassa seiskamäkeä ja tamppasinkin sen samantien. Ihan hyvin lumi pysyi muovin päällä. En tiedä pysyiskö jos siitä hyppäisi. Sen mäen nyt sais pienellä vaivalle ehkä hyppykuntoon ihan piakkoin. Isommat vaatii kyllä taivaalta apuja - ja tarkoitan lumisadetta. Onneksi sitä on luvatu edes.

Seinäjoelta oli hienoja kuvia uudesta K15 mäestä jota on kunnosteltu. Pian sieläkin pikkupojat ja tytöt pääsee testaamaan. Eli pikkuhiljaa Pohjanamaan mäet yksitellen tulee hyppykuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti