keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Nykyajan nuoriso!!


Täytyy ihmetellä mikä tähä nykyajan nuorisoon on menny!!!

Kahdesti viikossa pelaillaan rähmis-pesistä ja sielä on ollu joka kerta 16-30 pelajaa. Kaikki sellasia 13-30 vuotiaita tyttöjä ja poikia! Ja aina joku pettyy kun peli lopetetaan "kesken kaiken" siinä puoli kymmen huitteissa illalla. Tänään oleskelin urheilukentällä. Neljän nuoren neiton pitämät muksujen urheilukoulut liikutti kahdessa eri ikäryhmässä lapsosia. Pian sen jälkeen keskikentälle ilmestyi toistakymmentä nuorta miestä pelailemaan jalkapalloa. Koko tämän illan ajan näytti samalla alueella muutama ryhmä kiertää frisbeegolf-rataa... Mikä kumma näitä nuoria vaivaa? Nehän LIIKKUU??!! Kenen on vastuu? ;)


Ite valmistaudun superviikkoon urheilun osalta. Kyse ei ole ihan kalenteriviikon rajaamasta viikosta, mutta viikon mittaisesta ajasta kuitenkin.

Kuten yllä jo lukikin, eilen kävin pelailees pesistä. Tänään olin seuraamassa noita urheilukouluja ja järjestelees huomisia piirikunnallisia yleisurheilukisoja. Huomen illan ajan siis ko kisat vie ajan. Näyttäs siltä että ihan kivat kisat muksuille tulossa. Perjantaina aletaan rakenteleen jo Liikuntapäivän systeemejä. Keräillään tavaroita pelipaikalle ja sellasta. Lauantaina aamulla aloitetaan alueen pystytys. Tulee telttaa, ravintolaa kojua ja verkkoa ja kaikkea. Ja ennenkaikkea rullamäki, joka on ristitty Kallen innoittamana mäkihyppyriksi!

Liikuntapäivän nettisivut

Sunnuntaiaamulla aikaisin olis tarkoitus lähtee Paimioon hyppäämään. Manageri menee sinne ampumaan jousella männyn runkoihin ja välillä tauluunkin. Samalla kyytillä mennään. Sielä lyöttäydyn J.Sahlströmin passootettavaksi. Varmaanki mukava päästä vaihteeksi mäkeeen! Tiistaina sitte yu viikkokisojen vuoro, ensimmäiset laatuaan tänä kesänä. Oon tavannu olla vähä touhuumas sielä aikanikuluksi. Urheiluviikon päättää keskiviikon Kunniakierros-tapahtuma. Aiemmin siitä jo jotain kirjoittelinkin. En oo vielä laittanu keräystä käyntiin, mutta kyllä sekin aika tässä vielä koittaa. En mitenkään panosta, otetaan jotain pois kuleksimasta, vaikka manageri ei yhtään auta.

Mutta. Hyvillä mielin urheiluviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti