tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kisatapahtumat lähestyy

Nyt on kaikki tuntuma sitte otettu mitä otetaan ennen kisoja. Harjoittelut on harjoiteltu ja tästä lähtien hypätään vain numerolappu rinnassa. Huomenna meen katteleen K65 mäen kisaa kun kavereilla on sielä asiat esillä tosimielellä. Yhdistetyn hiihtoakin olis iltapäivällä.. mutta luutavasti jään kattomaan seurakaverin kisaa mäelle.

Tänä aamuna mittari näytti -27 kun käveltiin kymmen jälkeen mäelle päin. Samalla pipoa lävisti melko terävä Siperian tuuli. Isompaan mäkeen se tuuli osui, mutta mun mäessä viirit roikkuivat lähes suorana alhaalla. Pakkasen takia hyppäsin vain kaksi harjoitushyppyä tänään. Aurinko alkoi kyllä jo paistella, joten ihan hirmu kylmä ei sielä mäessä ollut. Hypytkin meni hyvin, niin mitä sitä sitte sen enempiä ressaamaan. Mäeltä pois lähtiessä mittari näytti -22.

Päivällä käytiin Ahtiaisen pariskunnan kanssa "ostoskeskuksessa". Taksilla ajeltiin ties minne asti. Pieni epäusko alko jo hiipiä kun keskustakin oli jo ohitettu ja matka vain jatkui ja jatkui. Mutta tuli se keskus sitten aikanaan... Se oli sellane S-marketin kokoinen kauppa, jonka yläkerrassa oli melko mittava kodinkoneliike. Siinä se sitte olikin. No olihan sielä Keittiökalustekauppakin! Samanlaiset systeemit oli käytössä kuin meillä kotonakin. Hidastettuja laatikoita ei näkynyt..


Illalla oli ohjelmassa avajaiset Chaykovskyn aukiolla. En oikein käsittänyt tapahtuman osioita. Näin ja kuulin toki ne tanssiesitykset ja puheet, mutta muu jäi vähän hämäräksi. Lippuja kuljetettiin hiihtäen ja tuli sytytettiin ja. . . mutta en tiedä. Joka tapauksessa torilla oli paikallistakin väkeä avajaisseremoniaa seuraamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti