keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Liian talvi

Se on sitä sitten taas. Samoin kuin vuosi sitten. Joka päivä tulee lunta, ja hyppäämään ei pääse. Näyttää siltä että viimeistelyharjoitukset jää aika niukanlaiseksi. Onneksi ensiviikolla on lupaavampaa ennustetta. Eilen pojat on laittanut mäet kuntoon, mutta jätettiin ne hyppäämättä. Ite kunnostelin vähän pienempiä mäkiä. Tänään tuli muutama sentti taas lisää ja mäkikoulua varten pienin mäki kunnostettiin.

Huomenna lähden aluecup kisaan Vöyrille. Samalla kiikutan kisasukset Ahtiaisen Erkille, joka jatkokuljettaa ne Jyväskylään ja sitä kautta Lamminpään veljesten suksikuljetukseen kohti Puolaa. Se onkin ensimmäinen konkreettinen asia lähestyvää kisamatkaa ajatellen.

Edessä on hiihtoloma ja paljon vapaa-aikaa. En aio istua sitä aikaa toimettomana ja kattella hyppyriä, vaan rustaan toiset sukset käyttöön. Jos vain kelit sallii niin muutaman hyvän harjoituksen tässä vielä ehtii hypätä ja mahdollisesti käydään korkkaamassa myös Simpsiön Jylhä Lapualla.

Tässä on menty nyt pitkin suomea ja muutenkin aika vauhdikkaasti. Jäänyt vähän "kodinhoito" toisellle sijalle. Täytynee ryhdistäytyä ja tuhota tiskivuori ja muutenkin purkaa vaikka SM-kisojen laukku, joka makaa vielä eteisessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti