keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Jaettu ykkössija!

Nonih. Nyt on sitte mestaruudet kisattu. Kilpailuteknisesti voitin. Olin ykkönen. Paras. Ja olihan meitä oikein kaksi. Ja kaveri ei kompastunut, sai tuloksen joka lajissa, ei diskattu eikä mitään. Rehti voitto.

Mutta jaettu ykkössija tuli silti. Maan vetovoima oli ihan tasoissa. Ei enää noussut janin jalka. Ei hyppy lennähtänyt kepeästi kohti sinitaivasta. Yhtälöä täydentää se, että kuula suorastaan liiteli - niinkuin sen kokone mötikkä nyt voi liitää.

 Sadalla metrillä kellot seisahtui aikaan 13,4. Niiden piti pysähtyä paljon aikaisemmin. Ainakin nyt 0,4 sekuntia. Taisi olla hidassormisia kellomiehiä. Tai sit vain oon niin huono. Lajivoitto sentään tuli.

Pituushyppypaikalla oli tiukkaakin tiukemmat tuomarit. Ei saanut yhtään astua yli. Keskimmäisellä hypyllä sain sentään tuloksen. Se oli sellane varmanpäälle hyppy. Mitta näytti 485 cm. En sitte tiedä mite pitkiä ne pari muuta on kun tosiaan menivät hitusen pitkäksi ponnistuspäässsä. Kisa oli tiukka, vajaan 20 cm erolla lajivoitto.

Kuulassa meinas tulla supertuloksia, kun aluksi paikalla oli ihan väärä kuula. Kilon liian kevyt. Kisaan toki sitte saatiin oikea kuula. Nyt täytyy myöntää etten tarkkaa kakkossijaan oikeuttavaa tulosta muista, mutta jonkun sentin yli 6 metriä. ME taitaa olla päälle 23 metriä.. Mutta se karjahdus meni ihan hyvin. On sitä reenattukin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti