sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kiekot koriin!

Frisbeekiekkokisat on kisattu. Tänään oli Karijoen mestaruusheitot ja minä joukon jatkeena. Karijoelle rakennettiin kiva rata tuohon keskustaan ja sitä vähä siinä oon käyny kiertämässä ja kokeilemassa muuallakin. Mutta en mä sitä hommaa osaa ja vähä harvakseltaan ooon tänä kesänä treenannu. Kolme kertaa Karijoella ja kerran Vuokatissa saattaa olla vähän liian vähän treeniä? Varsinkaan kun ei ole luonnonlahjakkuus.

Keimit oli ihan kansainväliset, kun kolmasosa koko porukasta oli virolaisia. Mukana oli "oikeita heittäjiä" Pohjanmaalta ja sitte karijokisille ja naisille oli omat sarjansa. Radan ihannetulos lienee 27 ja siis kahden kierroksen par on siten 54.

Viimeksi juhannuksena heittäneenä tauko oli aika pitkä. Olis ehkä kannattanu viikolla käydä kerran pari kiertämässä.. mutta kun satoi ... ja kaikkea muuta muka. Eka kierros tuntu vaikealta ja tulos oli silti 34, eli 7 yli par. Se on ihan ok tulos. Yleensä oon tossa heitelly sellasta 32-35 kierroksia. Toisella kierroksella sitte alko jyvä löytymään. Se vain sitte katos parilla viimesellä väylällä ja toisenkin kierroksen tulokseksi kirjattiin 34. Kaksi viimeistä väylää (1 ja 2) yhteensä kymmenen, kun vähintään seitsemään pitäis pystyä... Mutta nii se on katoavaista tuo jyvä.

Kisassa sijoituin hienosti jaetulle 8. sijalle. Samalle sijalle muutaman vuoden takaisen ykkösen kanssa! No.. ei se ehkä nyt ollu mun hyvyyttä. Kaikenkaikkiaan heittäjiä oli karijokisten sarjassa 11. Koko kisassa kaikki sarjat yhteenlaskien yli 30 heittäjää. Muutamia tasasijoja ratkottiin lisäheitoilla ja yksi sankari kiskaisi sitten holarin siihen. Ei ollu kilpakumppanilla helppoa pyrkiä tasoihin vaikka hänkin heitti kahdella heitolla koppaan.

Ennen kiekkokisoja kipaisin pienellä sauvakävelyllä vuoristossa parantelemassa perjantain ja lauantain kuntosalin jälkeistä takajalkakipua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti