sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Rullalenkillä ja vinkkelissä istumista


Kun sitä lunta ei ole, täytyy keksiä kaikkea muuta ja käyttää mielikuvitusta. Mitään uuttahan tässä ei sinänsä ole, mutta kävin kokeilemassa olisko meidän pienestä muovimäestä mitään iloa. Ei siitä kyllä ollut. Oli se liian pieni. Kaksi kertaa "hyppäsin", mutta jätettii leikki siihen. Sen jälkee mentii koutsin kans rullamäkeen Paarmanninvuorelle. Ensin "rakennettiin", eli koottiin mäki pystyyn ja sitte kymmenkunta ponkaisua siitä. Vähäsen lyhyeksi jäänyt se vauhtimäki... täytyy pidentää.

Tässä pieni video Paarmanninvuoren harjoittelukeskuksesta (Paarmannihill's Training Center). Vähäsen hämärää (sekä valoisuus että touhu) mutta eikö siitä asia selviä. Paljainsilmin sielä näki kyllä ihan hyvin.

Kotianalysoijat... peppu on vähä alhaalla.. niiinkun kyykkyp..lla.. Väittäisin että johtuu tosta kelkasta jossa on aika iso kulma? Naamallaan olis ollut jos olis nostanut?

Iltapäivällä kävin sitte urheilemassa taas kuntosalilla. Lopuksi harjoittelin tulevaa Taivalkosken leiriä varten hissillä ajelua. Tein 5 x 2 minuutin pitoja jalkaprässissä. Viimeleiri kun meinasi kaatua tuohon Taivalvaaran sompahissiin kun jalat löi ihan muusiksi.

Salikäynnin lopuksi tein vielä venyttelyt. Oon ollu aika jumissa ja oon yrittänyt viimeaikoina tehä joka välissä
venyttelyitä kun lihakset on ollu lämpimät. Tänään se sitten tapahtui! Istuin lattialla 90 asteen kulmassa selkä ja jalat käytännössä suorina ilman ulkoista tukea! Ja ei paljoa kinnannut enää. Siinä kohtaa tuli tuuletus. Onneksi olin yksin. Pölöhöksi olisivat luulleet. En tiedä olisivatko olleet paljo väärässä mutta kuitenkin. Ja älkää naurako. Tuo asento oli mahdottomuus 2 kuukautta sitten. Tästä on hyvä jatkaa. Ostin itelle joululahjaksi tollase venyttelykirjankin. Tämä tulos ei ole suora seuraus kirjasta, mutta sielä sivuilla on paljon erilaisia venytysliikkeitä. Osan voi tehdä yksin, osan toimistossa, ja osan parin kanssa. Monet toki oli tuttuja, osa uusia mutta hyvä palauttaa mieleen selailemalla kuvia. Hyvä ostos.

Kuten jo livahti äsken, että tulevana viikonloppuna on nokka taas kohti Taivalkoskea ja lunta! Eli luvassa Taivalkoski, osa 2.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti