torstai 23. tammikuuta 2014

Talvi ilman lunta

Peruuntunut MM-areena Rasnovissa

Niihä siinä sitten kävi, että MM-kisat peruutettiin. Ja uutta paikkaa tai ajankohtaa ei ole eikä tule. Seuraavakisa siis lienee SM-kisa.

Pakkaset paukkuu. Täysi talvikeli muuten, mutta lunta ei vain meinaa olla. Silloin pari viikkoa sitten satoi 3-4 cm lunta joka on muuttunut pakkasessa "kuuraksi". Hyppyrillä on kuitenkin jo seiskamäki kunnossa, vaikka muovit näkyykin loppuliussa.

Isoon mäkeen ajettiin kärryllä lunta ja sekin on periaatteessa jo "kunnossa". Heinikkoa vähän sielä täälä. Tarkoitus oli tänään käydä se korkkaamassa, mutta sain kahvakuulassa olkapään niin kipeäksi ettei taida saada hyppypukua päälle. Katotaa jos se siitä vähä antais periksi....



Viimeviikolla kävin näyttämässä tas Yarista kattastuskonttorilla ja samalla reissulla tein isoja hankintoja. Ostin markettiluistimet 25 eurolla! Seuraavana iltana sitte jäälle testaamaan. Taukoa pääsi kertymään 17 vuotta. Aluksi oli melko huteraa, mutta muutaman potkun jälkeen sujui jo jotenkin. Mikään virtuoosi nyt en ole koskaan ollut. Täytyy ensikerralla kokeilla sitä kolmois lutzia. Taisi olla hintansa väärtti, kun silloin tällöin käy luikumassa. Ja muistelisin että "ennenvanhaa" jalat väsyi heti luistimissa. Nyt ei sellasesta ollut tietoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti