perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kisareissu kulman takana

Ensimmäinen Suomen ryhmä lähtee MM-reissuun jo huomenna. Mun seurue starttaa reissuun sunnuntai-illalla. Junamatka toki lähtee jo aiemmin päivällä täältä lakeuksilta. Meillä ilmeisesti tuo aikaeroon tottuminen vie vähemmän aikaa. Aikaeroahan puolaan on kokonaista tunti, eli sielä eletään yhtä jäljessä kuin Ruotsissa. Siirtyminen sunnuntaina juna-asemalle on vähän auki. Tarkoitus on mennä seuraamaan vähäksi aikaa Seinäjoen aluecup kisaa ja siitä junalle joka lähtee siinä puoli kahden jälkeen. Mukaan pakattavista tavaroista on jo lista, joten se on sitte vain yksi hujaus heitellä ne laukkuun.


Viimeyö satoi vettä. Pelkäsin, ettei aamulla ole mitään jäljellä, niin pahalta se kuulosti. Olihan sitä lunta vielä  aamullakin, mutta aika köleikkö. Kävin tekasemassa latuset K17 mäkeen ja vähän myöhästyin. Olihan se jo vähän jäässä ja aika urakka oli. Höyläkin hajosi 3 m ennen noukkaa. Tuli siitä silti nii suora, ettei opasteita tartte laittaa. Huomenna pitäs laittaa mäkikoululaisille pikkumäki kuntoon. Muissa on vähä enemmän laittamista, mut se jää nyt näille kotiin jääville varamiehille.

Tänään illalla käväisin kotona sponsorin luona, joka neuloi vähäsen maatunnuksia. Aikas hyvät tuli. Yhteen hihaan ompelin ihan itte Suomen lipun. Se on pimiällä iha nätti, tai jos kattoo kaukaa. Kuvassa tuo avainnauha ei ole sattumaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti